Miért hagynak engem figyelmen kívül?
Figyelt kérdés
Itt van anyósom nálunk. Jó a kapcsolatunk. Csak az őrületbe kerget, hogy mindent elpakol. Megkérem valamire, ő vagy n meg sem hallja, vagy az ellenkezőjét csinálja. De ō csak p szándékból. Átvette a főzés, aminek nagyon örülök. Viszont egy hét alatt egyszer nem jutott eszébe senkinek, hogy az én kedvemre főzzön. Volt az unoka kedvence, volt a fia kedvence. És a kutyát nem érdekelte, hogy én mit fogok majd ebédelni másnap. Így nekem minden nap hideg ebéd jutott. Természetes, hogy az unoka az első, meg a fia, de azért egy hét alatt kicsit nekem u is lehetett volna kedvezni. Vagy nem?2021. márc. 25. 06:09
21/52 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért nem igaz. Ha ugyan szeretek valamit, de nem ehetem meg, akkor nekem nem főzött. És nem kérdezte meg, hogy kislányom, neked van mit ebédelned? Hogy csináljam, hogy neked is jó legyen?
2021. márc. 25. 10:37
22/52 anonim válasza:
Azért nem kérdezte meg, mert nem érdekled. Nem miattad van ott hanem a párod és a gyereked miatt.
De még mindig nem értem, hogy miért olyan nehéz magadnak neki állni csinálni valami MELEG kaját vagy kinyitni a szádat.
23/52 anonim válasza:
Keményebben és hangosabban kellene beszélned vele, akkor figyelembe fog venni. Jelenleg annyit számítasz neki, mint tavalyi naptáron a légyszar. De azt meg tudod változtatni. Nézz a szemébe és mondd el higgadtan a sérelmeidet és kérj rá válaszokat. Ne hagyd válasz nélkül elsunnyogni. Nagyon kellemetlen lesz neki, kerülni fogja , hogy ilyen helyzetne hozd. Mondd el, hogy a TI lakásotok, a TI rendszeretek, eszerint kell videlkednie, nem pakolhat, nem rendezkedhet. Mert ha nem érti meg, sajnos mehet haza. Neked nem ér annyit az ottléte, hogy gyomorideget kapj.Érted te , hogy nem kedvel, valoszinű ezért nem főzött neked, de ezek után neked sem kell tekintettel lenni rá. Megmondhatod, hogy nem ingyen vannak a fűszerek, a méz, nektek is kell,sajna ti sem szarjátok a pénzt. Vagy ugy intédz, hogy : Kata néni, mennyit hozassak, csakmert X ft az ára. És előre kérik a pénzt , majd ezzel a lendülettel nyujtod a kezed a pénzért.Ezekből megérti, ha veled nem kedves, ő sem számithat semmire....
24/52 A kérdező kommentje:
Azért nem állok neki este főzni, n mert mire megvacsorázunk, mindenkit körül ugráló, este 8kor már nincs humorom nekiállni főzni
2021. márc. 25. 10:49
25/52 anonim válasza:
Ha éppen nincs ott az anyós, akkor ki főz?
26/52 anonim válasza:
Mert eddig hogy oldottad meg akkor?
27/52 anonim válasza:
Nem válaszol, hát nyilván eddig is vacsora után főzött. (Vagy nem főzött) Most meg nyafog és lepontozza a kérdéseket, válasz helyett.
28/52 A kérdező kommentje:
Senkit nem pontoztam le, miért tenném. Eddig munka után hazaértem, akkor főztem. Kapkodtam állandóan. Most azt hittem, kicsi pihenő lesz nekem is,hogy itt van.
2021. márc. 25. 11:19
29/52 anonim válasza:
Itt a negativ megkülönböztetésről van szó, nem arról, hogy ne tudna főzni a kérdező....
30/52 anonim válasza:
Miből gondolod egyáltalán hogy anyós tisztában van a te diétás ételed elkészítésével? Egy cukorbetegnek se állnék neki főzni, és nem is hagynám hogy az én diétás kajám más készítse el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!