Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért hagynak engem figyelmen...

Miért hagynak engem figyelmen kívül?

Figyelt kérdés
Itt van anyósom nálunk. Jó a kapcsolatunk. Csak az őrületbe kerget, hogy mindent elpakol. Megkérem valamire, ő vagy n meg sem hallja, vagy az ellenkezőjét csinálja. De ō csak p szándékból. Átvette a főzés, aminek nagyon örülök. Viszont egy hét alatt egyszer nem jutott eszébe senkinek, hogy az én kedvemre főzzön. Volt az unoka kedvence, volt a fia kedvence. És a kutyát nem érdekelte, hogy én mit fogok majd ebédelni másnap. Így nekem minden nap hideg ebéd jutott. Természetes, hogy az unoka az első, meg a fia, de azért egy hét alatt kicsit nekem u is lehetett volna kedvezni. Vagy nem?
2021. márc. 25. 06:09
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
68%
Így nekem minden nap hideg ebéd jutott - megértem, hogy nem főzött rád, ritka válogatós lehetsz :D
2021. márc. 25. 11:46
 32/52 anonim ***** válasza:
64%

Csak arra nem figyelnek, hogy nekem cukros diétát kell tartani. - OLDD MEG!

A TE diétád, nem az öviké.

Cölisként alap, hogy nem főzetek magamra, hajjaj, még csak az kéne.

Nemhogy örülnél, hogy legalább a férjednek meg a kölyöknek megfőzi a kaját, levéve a válladról a terhet.

2021. márc. 25. 11:48
 33/52 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem se főzzön rád, úgyse tudna, nem fogja megerteni, milyen kaja való neked.

Ami viszont probléma, az a pakolászás. Fontoskodik, élvezi, hogy újra olyan, mintha ő uralná a teret, nem te. A férjed nem akar bedzélni vele erről?

2021. márc. 25. 11:51
 34/52 Savlekotő ***** válasza:
75%

csak úgy gondoltam, hogy annyira én is számítok, hogy valami nekem valót főz.

Kinyitod a szádat.. Kommunikáció csodákra képes.

Ha meg eddig is keltető voltál pusztán aki le volt ejtve ne itt sírj hanem edd meg amit főztél,gyanítom itt a kaja a legkisebb gond köztetek..

2021. márc. 25. 11:52
 35/52 anonim ***** válasza:
72%
a kaja miatt én sem szólnék, a pakolás miatt viszont igen. az a nyitómondat pedig, hogy "Itt van anyósom nálunk. Jó a kapcsolatunk." nem igaz. ez nem egy jó kapcsolat, mert alá-fölé rendelt
2021. márc. 25. 11:58
 36/52 anonim ***** válasza:
65%

Én IR-es vagyok, nem cukorbeteg, de ugye sajnos tudom, miről beszélsz.

Egyrészt igazad van, téged is megkérdezhetne, márcsak illemből is, másrészt viszont ilyen betegséggel nehezen tudom elképzelni, hogy a nagyi kompetens a főzésben.

Vagy nem tudom, milyen diétát tartasz, de hogy CH-t hogy számolsz, ha más főzi meg, vagy tudja-e, érti-e milyen alapanyagok tiltósak és mivel lehet helyettesíteni.

Off: én nem főznék kétfelé a helyedben a családomnak, amit nekünk kell enni egészséges és kiegyensúlyozott, szerintem nekik is jó lenne.

2021. márc. 25. 13:21
 37/52 anonim ***** válasza:
84%
"Orulj hogy foz helyetted inkaabb.. te dolgod lenne!" Vagy a fiáé bakker...
2021. márc. 25. 13:41
 38/52 anonim ***** válasza:
89%
Megy minden poszt alatt, hogy "bezzeg a férjemmel megosztjuk a házimunkát", aztán mégis kiderül, hogy a legtöbb válaszoló szerint is még mindig a nők dolga este, munka után főzni.
2021. márc. 25. 13:43
 39/52 anonim ***** válasza:
59%
Biztos voltam benne, hogy le leszek pontozva, de nekem akkor is az a véleményem, hogy anyós itt a rossz, és nem a kérdező. Én 2. nap a fejére húztam volna a lábost, ha munka után arra mennék haza, hogy mindenkit körbeugrál, én meg majd eszek, amit találok. Ő van nálatok, és nem fordítva. Neki kellene alkalmazkodnia. Erre, még rendezkedik is.
2021. márc. 25. 13:43
 40/52 A kérdező kommentje:

A férjem nem mond neki semmit. Azt mondja, bírjam ki, majd elmegy, ne cirkuszoljak. Ő ilyen, fogadjam el.

Annyi szerencséje van, hogy az én szekrényemben nem pakol. Igaz, hiába kértem, hogy ne pakolja el vasalás nélkül a pólót, szerinte felesleges és elpakolta. Azt mondta, hogy segít és kivasal. Azért borzasztó hálás lettem volna, mert én utálok vasalni. De csak átforgatta a ruhákat és vissza rakta a kosárba.

2021. márc. 25. 14:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!