Miért hagynak engem figyelmen kívül?
Csak arra nem figyelnek, hogy nekem cukros diétát kell tartani. - OLDD MEG!
A TE diétád, nem az öviké.
Cölisként alap, hogy nem főzetek magamra, hajjaj, még csak az kéne.
Nemhogy örülnél, hogy legalább a férjednek meg a kölyöknek megfőzi a kaját, levéve a válladról a terhet.
Szerintem se főzzön rád, úgyse tudna, nem fogja megerteni, milyen kaja való neked.
Ami viszont probléma, az a pakolászás. Fontoskodik, élvezi, hogy újra olyan, mintha ő uralná a teret, nem te. A férjed nem akar bedzélni vele erről?
csak úgy gondoltam, hogy annyira én is számítok, hogy valami nekem valót főz.
Kinyitod a szádat.. Kommunikáció csodákra képes.
Ha meg eddig is keltető voltál pusztán aki le volt ejtve ne itt sírj hanem edd meg amit főztél,gyanítom itt a kaja a legkisebb gond köztetek..
Én IR-es vagyok, nem cukorbeteg, de ugye sajnos tudom, miről beszélsz.
Egyrészt igazad van, téged is megkérdezhetne, márcsak illemből is, másrészt viszont ilyen betegséggel nehezen tudom elképzelni, hogy a nagyi kompetens a főzésben.
Vagy nem tudom, milyen diétát tartasz, de hogy CH-t hogy számolsz, ha más főzi meg, vagy tudja-e, érti-e milyen alapanyagok tiltósak és mivel lehet helyettesíteni.
Off: én nem főznék kétfelé a helyedben a családomnak, amit nekünk kell enni egészséges és kiegyensúlyozott, szerintem nekik is jó lenne.
A férjem nem mond neki semmit. Azt mondja, bírjam ki, majd elmegy, ne cirkuszoljak. Ő ilyen, fogadjam el.
Annyi szerencséje van, hogy az én szekrényemben nem pakol. Igaz, hiába kértem, hogy ne pakolja el vasalás nélkül a pólót, szerinte felesleges és elpakolta. Azt mondta, hogy segít és kivasal. Azért borzasztó hálás lettem volna, mert én utálok vasalni. De csak átforgatta a ruhákat és vissza rakta a kosárba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!