Miért hagynak engem figyelmen kívül?
"Nem, ma már megy haza. 😀"
Hurrá! Akkor holnaptól nekiállhatsz főzni külön magadnak. ;-)
Cukorbeteg vagy? IR-es? Végülis tök mindegy melyik.
Nem gondolom, hogy kétfele kellene főznie, ha meg a fia és az unokái kedvencei ütköznek a te diétáddal, akkor nehogy már kettő féfét készyítsen. persze megtehette volna, én megtennlém, de nem tette.
Róluk sem kellett addig gondoskodnod.
Egy hétig csak cukrosat és szénhidrátdúsat ettek? Oké, láttam márédesszájú családot, de el nem tudom képzelni egy hétig kizárólag ilyeneket egyenek, de legyen.
Hazamész, nyilván tele a kamra oilyasmikkel ami megfelelő neked, összedobsz egy tojást és eszel hozzá némi zöldet, egty szelet csirkélt, nettó 20 perc.
Apu, gyerek már jóllakott, csak magadra kell figyelni. Tiszta főnyeremény.
Jómagam cöliákiás vagyok, pluszban allergiás a kazeinre és a tojásra is.
Imádott anyukám tudja ezt és próbál is erre tekintettel lenni, de hosszas vívódás után abba maradtunk, ami itthon is bevált, viszem a normál konyház nekik és megoldom magamnak amit kell.
Anyunak is annyi dolga (ünnepekkor, bármikor), hogy legyen nekem előkészített natúr hússzelet, a többit megoldom és bár tudom, hogy akit szeret az ember, arról gondoskodik, mégis úgy gondolom, ha egyedüli duétás étkezés van egy családban, ne feszüljön és gyötrődjön miatta a többi, mert több vele a macera, mintha az ember megoldja magának.
Értem mit nehezményezel, hidd el, átérzem, de olyan fölödsleges ez miatt negatív energiákast termelni, hogy az hihetetlen.
Lehet nem szép, de ő mégcsak nem is az anyád, az anyósod, aki persze lehetne tekintettel rád, de látod, annyira nem vagy fontos, hát engedd el a fenébe, annyit nem ér, hogy bosszankodj miatta.
Nem tudom, valahogy én sosem veszjkődtem az miatt, hogy tekintettel legyenek az allergiáimra, ami csak nekem van, megpróbálják, de na, én vagyok egyedül ezzel, ne reformáljanak már meg mindent a kedvemért, egyenek azt és úgy, ahogy szeretik, én meg felnőttem ezer éve, ha kapok olyasmit, am ivel dolgozhatom, megoldom, akkor lennék morcos, ha még hozzávalót is nekem kellene vinnem.
Amugy en is cukorbeteg vagyok, es en is laktam anyoseknal, en dolgoztam, reggel mentem este jottem, mivel anyosom otthon van o fozott.
Bizony elofordult hogy cukor volt az etelben (turosteszta edesen, gomboc, suti).. eszembe nem jutott volna megkerni h fozzon nekem kulon😀
Max aznap ettem szendvicset. Nem vartam el hogy csinaljon nekem egy kulon fogast, se azt hogy 6-7 ember etkezeset (sokan voltunk) ram igazitsa. Te se tedd.
Mielőtt felrobbansz a pipától, emlékeztetlek rá, hogy van megoldás: ki kall nyitni a szádat!! Amit itt most leírtál, el kellene mondani neki. Ha nem vagy képes rá, mutasd meg neki a levelezésedet a gyakorin.
Egyébként a pakolászása szimpla kutatás. Felméri mitek van. Mi kell neki. Meg a barátjának. Tudja, hogy nem tudtok NEMet mondani (megjegyzem, nagyon hasznos képesség)és ki is használja ezt. Nem a fia volt a kedvenc gyereke, ez tuti.Így te se és a gyerek se lesz a szíve csücske.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!