Itt van anyósom nálunk. Jó a kapcsolatunk. Csak az őrületbe kerget, hogy mindent elpakol. Megkérem valamire, ő vagy n meg sem hallja, vagy az ellenkezőjét csinálja. De ō csak p szándékból. Átvette a főzés, aminek nagyon örülök. Viszont egy hét alatt egyszer nem jutott eszébe senkinek, hogy az én kedvemre főzzön. Volt az unoka kedvence, volt a fia kedvence. És a kutyát nem érdekelte, hogy én mit fogok majd ebédelni másnap. Így nekem minden nap hideg ebéd jutott. Természetes, hogy az unoka az első, meg a fia, de azért egy hét alatt kicsit nekem u is lehetett volna kedvezni. Vagy nem?
Eljött látogatóba. És de, szeretem azt a kaját, amit a férjem és a fiam eszik, csak sajnos nem ehetem. Legalábbis nem mindet.
2021. márc. 25. 07:32
12/52 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés. E természetesen kedveskedni akart nekik, és a kedvencét főzte a fiúknak. És nem, nem esik nehezemre magamnak főzni, csak úgy gondoltam, hogy annyira én is számítok, hogy valami nekem valót főz.
2021. márc. 25. 07:34
13/52 anonim válasza:
Akkor meg kinyitod a pici szájacskádat, és megkéred arra, hogy neked ezt vagy azt főzze a diétád okán.
Vagy hálát adsz neki, hogy csak magadra kell főznöd, és a fiúkra most egy ideig nem.
2021. márc. 25. 07:37
14/52 anonim válasza:
"Kedves Anyósom. Ilyen/olyan/amolyan betegség okán ezt és ezt nem ehetek. Megoldható-e, hogy miközben a fiamnak/férjemnek főz, nekem azt vagy amazt főzze meg?
Ha nem, azt is megértem, már azért is végtelenül hálás vagyok, hogy most, egy hétig nem nekem kell főznöm a fiamra és a férjemre."
2021. márc. 25. 07:45
15/52 anonim válasza:
Hát tudod ám mikor! Ő van nálad, és annyit sem érdemelsz, hogy néha rád is gondoljon...
Én már rég neki álltam volna főzni a családomnak olyan ételeket, amiket én is megehetek. Ne engedd főzni! Vagy, mivel te vagy otthon, mond meg neki, hogy mit főzzön.
2021. márc. 25. 09:44
16/52 A kérdező kommentje:
Az a baj, napközben nem vagyok otthon. És hiába mondok bármit, megy a feje után. Hülyeség, de pl én egy kosárban szeretem tartani a zöldséget, ő átpakolja egy vödörbe, mert ő úgy szereti. Van egy rend, hogy mit hol tartok, ő átrakja olyan helyre, ahol ő a saját konyhájában tartja, mert így sokkal jobb, mint ahogy én szoktam. Kipucolja a fürdőt, elpakol a férjem szekrényében. A gyerek szobáját átpakolja teljesen, mert az úgy sokkal ésszerűbb. Szerinte. Bele gyömöszöli a gyerek játékait az iskolai tornazsákba. Tudom, hálátlan dög vagyok, de 2 hétig tart, mire mindent visszapakolok. Ja és mellé a disznótorból pakoljam fel mindennel, a megmaradt fűszert adjam neki, szerezzünk neki 5 üveg mézet, mert az szerinte nekünk ingyen van.
2021. márc. 25. 09:55
17/52 anonim válasza:
Viszont egy hét alatt egyszer nem jutott eszébe senkinek, hogy az én kedvemre főzzön.
És de, szeretem azt a kaját, amit a férjem és a fiam eszik, csak sajnos nem ehetem.
Most akkor melyik???
2021. márc. 25. 10:17
18/52 A kérdező kommentje:
Szeretem a kaját, amit a fiúknak főzött, de nem ehetem meg, mert tele cukorral és szénhidráttal.
2021. márc. 25. 10:19
19/52 anonim válasza:
Nem érted. Először azt írtad, nem főzött a kedvedre... Pedig ugye ez nem igaz.
2021. márc. 25. 10:22
20/52 anonim válasza:
Ne kötözködj. Tegyük fel, hogy nem kamu és így válaszoljunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!