Meddig normális egy apa lánya kapcsolat?
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek meddig normális egy apa-lánya kapcsolat.
Adott egy 25 éves lány és az apukája. Sokszor ölelgetik, simogatják, puszilgatják egymást, egymás derekát fogva sétálgatnak. Többször nézték őket már egy párnak, mert nyilvánosan is így viselkednek. Nekem ez elég fura és kíváncsi lennék, hogy csak én vagyok-e túlságosan zárkózott, vagy ez normális?
Köszi a válaszokat.
Hát, részemről ez nem egy egészséges apa-lánya kapcsolat.
Mi az, hogy a fenekére paskol? A barátnődet ez tényleg nem zavarja? Csak mert, nekem néha az anyám csinálja ezt, de ő sem sokszor, engem az is nagyon zavar, meg is mondom neki, de ha az a apám csinálná, én kikészülnék. Nyilván sosem csinálna ilyet, és szerintem ez lenne a normális. Az anyja ehhez nem szól semmit?n
Simán el tudom képzelni, hogy az anyja teljesen elutasítja az apát, mint férfit, és a férfi minden más irányba "érdeklődik", hogy úgy mondjam.
A jó ég tudja, milyen elfojtások, ki nem mondott titkok lehetnek egy ilyen családban.
Én kb. ennyi idősen azt sem szeretem, ha a szüleim ölelgetnek.
És ezt szerencsére tudják is:)
34#
Biztos ilyesmi lehet a háttérben? Mivan, ha neki még kislány maradt és azt gondolják belefér? Tekintve, hogy egymás szemében még ennek látják a másikat.
Bár akkor se értem, ha mások már félreértették és szóvá is tették miért nem változtat akármelyik fél.
Igazából próbálom megérteni is és feldolgozni.
38#
Mikor kellene és mi lehet erre hatással? Mert szerintem 25 éves korára, jó pár kapcsolat után azért gondolom már átkellett volna esnie ezen.
38#
Így, hogy ezt leírtad, eszembe jutott, hogy a sok rossz kapcsolata miatt menekült vissza ebbe az állapotban? Ez előfordulhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!