Fiunk nyakán? Szerintetek mennyire "normális" az, hogy egy 37 éves férfihoz (és testvéreihez) majdnem kéthetente feljárogatnak több száz kilométerről a szülők, vagy csak az anyuka?
Mégis mi rossz van abban, hogy valaki kéthetente találkozik a szüleivel???? Szerintem ez tök normális. Nem a leválás hiánya vagy abnormális ragaszkodás.
Azért, mert te nem vagy jóban a szüleiddel, még mások lehetnek, nem?
Én minden héten találkozom a szüleimmel, és 38 éves vagyok. Szerencsére a férjemet ez nem zavarja. Ő is szívesen találkozna a szüleivel, ha még élnének :(
két hetente normális.
gondolom még együtt sem éltek, de már TE kavarsz!
Mégis mit takarnak ezek a látogatások?
Ott maradnak napokra és beleszólnak a dolgaitokba?
Kérdező, itt a te hozzáállásod nem normális.
Mi is kéthetente hétvégére járunk haza szülőkhöz külföldről, mert "csak" 4 órányira vagyunk. Na bumm. Ez csak havi két alkalom.
Az, hogy valaki teljesen leválik a szüleiről és önálló életet kezd, nem egyenlő azzal, hogy onnantól nagyívből kaksizik a családjára.
Együtt éltek már egyáltalán?
Köszi a válaszokat!
Kaptam hideget-meleget a nyakamba!
Nem kavarok. Anyuka sem szent, szerintem érzelmi zsarolást csinál. Nem tudom, annyira még nem ismerem.
Válaszul, azoknak, akik azt hiszik, rosszban vagyok a családommal:
nekem anyukám már hat éve elhunyt - apukám és nagyanyám is özvegyek. Igénylik, hogy hazamenjek, de nem erőltetik, mert úgy gondolják, a saját életet úgy lehet normálisan élni, ha az ember a saját életében van és nem állandó több száz kilométeres utakkal megszakítja az élete folyását. Ettől függetlenül, sokat beszélünk telefonon; apámmal ritkábban, mert ő meg ilyen laza figura, aki tudja, hogy ha igazi baj van, úgy is hívom. Az meg ritkán van. Nem nevezném rossz családnak, csak már ilyen foghíjas. Nem kavarok a páromnak.
Azt tesz, amit akar. Akár aludhat édesanyjával egy ágyban is, ha annak úgy tetszik, míg én a saját albérletemben vagyok... :D :D Miért ne kavarhatnának? Ha a többi tesó feleségeivel is nehezen vannak, akkor miért ÉN vagyok már látatlanban is a hibás, kedves válaszolók, akik azt mondtátok, hogy tőlem kell a szegény srácnak megszabadulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!