Ez mennyire normális hozzáállás a párom szülei részéről?
Jesszus nagyon smucigok a párod szülei!
És ő mit szól hozzá..? Nem kellemetlen neki a szülei viselkedése?
Azt még megértenén ha akkor lennének mérgesek mert a hütőből kiesztek mindent..de ez a kiakadás részükről nem normális.
Az én anyósomék meg állandóan pakolnak mindenfélét,már nekem kellemetlen elfogadni
Én nem mennék így inkább a nyaralóba. Borzasztóan kicsinyes dolog két kanál mézen és egy fél üveg olajon problémázni.
Mennyibe került ez nekik? 300 ft? Ennyit sajnálnak a fiúktól és a fiuk párjától?
Én nem mennék így többet oda.Inkább fizetek egy idegennek a szállásért, de ne legyen ez a cirkuszolás és cigánykodás.
Smucigok...
Amúgy anyósjelöltem is ilyen néha... máskor nem, de néha eléggé rájön az ötperc. Múltkor mentünk le a nyaralójukba, és elfelejtettünk szószt venni a kajánkhoz, megnéztük, mi van a szekrényben. Hát volt ott egy 7 éve lejárt, majdnem mászó pizzaszósz. Szóltunk neki, erre ki volt akadva, hogy mit turkálunk a konyhaszekrényben, és miért akartunk az ÖVÉBŐL enni... nemhogy megköszönné, hogy szólunk neki...
Nem normalis. En foztem volna egy egytaletelt nektek, de az sem baj, ha foztok es az fogy, ami ott van. Nyilvan, ha rendszeres az ottlet, akkor ti vasaroltok be.
Ha van jovedelmetek abbol, ha nincs akkor megosztva a szulok megoldjak, nehogy ehen legyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!