Fiunk nyakán? Szerintetek mennyire "normális" az, hogy egy 37 éves férfihoz (és testvéreihez) majdnem kéthetente feljárogatnak több száz kilométerről a szülők, vagy csak az anyuka?
Válasz a 10-esnek: még nem élünk együtt és szerintem lassan fog kialakulni. Én nem fogom erőltetni, az biztos.
Nem szóltam bele, hogy mikor találkozik az anyjával. Az ő dolga.
Akkor mit aggódsz?
Együtt sem éltek! Ez így még csak randizgatás.
Amúgy ha te cuccolsz oda, akkor nincs beleszólásod, hogy ki megy hozzá és mikor.
Azért valamennyi beleszólása minden barátnőnek van, hogy ha életvitelszerűen együtt él egy férfival. Nem?
Kb annyi, hogy pl meg kell beszélniük egymással, hogy a szülők három napot ott akarnak lenni, akkor mit szól a nő ehhez. Vagy mi ez, teljes balkáni férfiuralom?
Sztem a tobbseg figyelmet elkerulte a tobb szaz km utazas kethetente...nos ez valoban nem normalis 37 eves ffinal.
7/5 nap dolgozik az ember a heten jo esetben, marad 2 nap a bnore kethetente. (Hisz nem elnek egyutt).
En sokkot kapnek nem szolnek bele ugyan de akkor rendszeresen szerveznek mas programot a barataimmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!