Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig normális egy apa lánya...

Meddig normális egy apa lánya kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek meddig normális egy apa-lánya kapcsolat.

Adott egy 25 éves lány és az apukája. Sokszor ölelgetik, simogatják, puszilgatják egymást, egymás derekát fogva sétálgatnak. Többször nézték őket már egy párnak, mert nyilvánosan is így viselkednek. Nekem ez elég fura és kíváncsi lennék, hogy csak én vagyok-e túlságosan zárkózott, vagy ez normális?

Köszi a válaszokat.

2021. febr. 26. 06:29
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
82%
"Az unokahúgaid is 25 évesek? Mert szerinten itt a kor sem mindegy... " De, mindegy ugyanis normális apa nem a nőt látja na gyerekében. Csak kombinálós hülyék hiszik azt hogy ha egy felnőtt nőt megölel, megpuszil az apja, akkor meg akarja dugni. Vannak családok ahol érintéssel fejezik ki kötődést, ennyi. Majd ha a 25 éves felnőtt nő soknak érzi, szól az apjának. Amúgy téged ez mit zavar a pasija vagy? Ha igen, mondd meg neki, hogy rosszul esik neked ha rajtad kivül mással is ölelkezve sétál. Dumáljátok meg.
2021. febr. 26. 09:01
 12/53 anonim ***** válasza:
39%
Téged miért zavar ez? Vagy irigykedsz picikét? :)
2021. febr. 26. 09:08
 13/53 anonim ***** válasza:
19%
#13 persze, pedofil. A saját lányom, te idióta 🤦‍♂️ #11
2021. febr. 26. 09:16
 14/53 anonim ***** válasza:
35%
"De, mindegy ugyanis normális apa nem a nőt látja na gyerekében." Lehet, hogy akit gyerekkorában molesztáltak nehezen fogja elhinni ezt, sajnos el se tudod képzelni mennyien vannak, valamint ha nem lennének rendszeresen tele a hírek pedofil beteg állatokkal nem tartanák az emberek ezt ennyire természetellenesnek, de amíg az ember a legnagyobb állat, addig... De ez így is úgy is több sebből vérzik, felnőtt normális ember akkor sem puszilgatja ölelgeti orrba-szájba a lányát, főleg amit #11 válaszadó is ír, hogy még hecceli is a népet és viccesnek találja, hogy szerelmes párnak nézik, komolyan felnőtt ember így viselkedik?
2021. febr. 26. 09:16
 15/53 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem azok a betegek, akik az ilyen helyzetbe rögtön belegondolják a pedofíliát, ott van baj fejben, nem kevés 🤷‍♂️ #11
2021. febr. 26. 09:19
 16/53 anonim ***** válasza:
43%
#17 Minden pedo ezzel a dumával fog takarózni, sosem vallaná be egyik sem, hogy baj van a rendszerrel, ez védekező mechanizmus, olvass statisztikákal, de mindegy, ez az én véleményem, nem kell egyetértenünk.
2021. febr. 26. 09:27
 17/53 anonim ***** válasza:
69%
Ha valaki azt élvezi hogy azt hiszik ő a lánya pasija az beteges. Ha lesz pasija akkor konkurenciának fogod tekinteni?
2021. febr. 26. 09:36
 18/53 anonim ***** válasza:
73%

Az, hogy otthon odabújik a felnőtt gyerek az ellenkező nemű (vagy épp azonos nemű) szülőjéhez, és átölelik egymást, megpuszilgatják egymást, az nekem belefér.

Az viszont nekem is furcsa, hogy egymás derekát átölelve sétálnak. Ha kézen fogva sétálnak, azzal semmi gondom, de derekát fogva én csak szerelmemmel sétálnék.

Szokásos keresztkérdéseim:

1. Te ki vagy a történetben?

2. A lánynak van-e anyukája, együtt él-e apukájával? Ha igen, vele is ilyen közvetlen-e a viszony, ill. ha nem, anyuka mit szól ehhez az apa-lánya viszonyhoz?

2021. febr. 26. 09:37
 19/53 anonim ***** válasza:
68%
Mint volt áldozat mondom, utolsó: Marhaságokat beszélsz. Azért mert van pár beteg állat, még nem szörny minden férfi.
2021. febr. 26. 09:41
 20/53 anonim ***** válasza:
96%
Bocs,a 18-nak szólt.
2021. febr. 26. 09:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!