Normális, ha egy 25 éves lány még annyira függ a szüleitől, hogy négy éves kapcsolatnál is "el kell kéredzkednie", ha együtt akarják tölteni a hétvégét? Miért? Miért nem?
Figyelt kérdés
2018. aug. 14. 11:50
1/11 anonim válasza:
Nem.
25 évesen már illene önállónak lennie, vagy ha nem megy, költözzön el.
Aki hagyja, hogy a szülei szabják meg minden lépését elvileg! felnőtt emberként az megérdemli.
Én 25 évesen már az 1000 km-re lévő költözésen és munkán agyaltam, nem "elkérdezkedni" :D
2/11 anonim válasza:
Szerintem, ha szereted a párod, akkor ne izélj ezen. :) Szerintem ez nem egy olyan komoly dolog. Szeressétek egymást, legyetek sokat együtt, és bízzatok egymásban. Én csak ezt tudom mondani. :)
3/11 anonim válasza:
Nem normális.
Lassan már közelebb lesz a 30-hoz, mint a 20-hoz. Nehogy már engedélyt kelljen kérnie, mint egy kis tininek.
4/11 anonim válasza:
Nem. Lassan össze kéne költöznie a párnak. Na ahhoz mit szól anyuka?
5/11 A kérdező kommentje:
És ha az ország másik végében össze vannak költözve, de minden hétvégen fel kell mennie a lánynak?
2018. aug. 14. 13:13
6/11 anonim válasza:
Kiskorú vagy mi az, hogy kell? Nem kell. Megy, ha akar, ha van ideje
7/11 anonim válasza:
KELL? :D
Hát, nem csoda, hogy gyerekként kezelnek.
8/11 anonim válasza:
De nyugi, exem 35, és minden második hétvégén anyucinál KELL tölteni a hétvégét, vagy sértődés lesz.
Aztán csodálkozik, hogy senkije nincs, mert senki nem akar havi 2 hétvégét anyósjelöltnél dekkolni.
9/11 anonim válasza:
Nem igazán. 25 évesen azért már ne a szülei mondják meg, hogy mit lehet és mit nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!