Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Meddig normális egy apa lánya...

Meddig normális egy apa lánya kapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek meddig normális egy apa-lánya kapcsolat.

Adott egy 25 éves lány és az apukája. Sokszor ölelgetik, simogatják, puszilgatják egymást, egymás derekát fogva sétálgatnak. Többször nézték őket már egy párnak, mert nyilvánosan is így viselkednek. Nekem ez elég fura és kíváncsi lennék, hogy csak én vagyok-e túlságosan zárkózott, vagy ez normális?

Köszi a válaszokat.

2021. febr. 26. 06:29
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
87%
#21 Örülök, hogy áldozatként ilyen egészségesen gondolkodsz. Természetesen nem minden férfi ilyen, de sajnos sokan vannak, ezt a munkám során is rendszeresen tapasztalom.
2021. febr. 26. 10:03
 22/53 A kérdező kommentje:

Látom picit elszabadultak a dolgok. Egyrészt persze, nincs azzal gond, ha megöleli, megpuszilja a lányát. De az, hogy ha együtt vannak, csak kb egymást ölelgetik és puszilgatják, az szerintem elég fura... napi szinten akár több órát töltenek együtt és az első fél óra kb csak erről szól, aztán héba hoba a maradék időben. Nekem elég fura, hogy apaként a lányom fenekét paskolgatom, simogatom, vagy ahol érem épp... Tehát itt nem arról van szó, hogy hetente, mert ritkán találkoznak vagy bármi...

Egyébként a lány párja lennék, a szülők együtt vannak, bár az azonos neművel közel sem ilyen a kapcsolata. Kérdezni, meg még nem kérdeztem a véleményét.

2021. febr. 26. 10:40
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Ez így ebben a formában tényleg fura 🤔
2021. febr. 26. 10:42
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Ölelgesd meg egyszer apósod is hasonlóan, hátha gyorsan ráébred a dolgokra.
2021. febr. 26. 10:45
 25/53 anonim ***** válasza:
36%
van akinek az erintes a szeretetnyelve, es az apjaval kozeli, bennsoseges a kapcsolata. szerintem ebbe nem kell tobbet belelatni, mondom ezt ugy hogy en nem vagyok igy apammal, es nekem mondjuk furcsa lenne.
2021. febr. 26. 10:46
 26/53 anonim ***** válasza:
88%

25: "Nekem elég fura, hogy apaként a lányom fenekét paskolgatom, simogatom, vagy ahol érem épp..."

Huh, ez tényleg nem normális dolog!

Ezt lányos apaként mondom!

Itt valami van a háttérben, még ha csak a vágyak szintjén is.

Egyébként hozzád is ennyire szeret bújni?

2021. febr. 26. 10:50
 27/53 anonim ***** válasza:
67%

Azt nem értem kérdező, hogy ha a lánynak nincs ez ellen kifogása, akkor téged ez mit érdekel? Ha a csaj szereti, hogy az apja a fenekét paskolgatja, akkor egészségükre.

Lányos apaként én sem paskolgatom soha a lányaim fenekét, sem más részüket, ez szerintem is túl sok. De ahány ház, annyi szokás.

2021. febr. 26. 10:56
 28/53 anonim ***** válasza:
53%
27es ha a te csajodat tapizná az apja vagy a pasidat szájon csókolná az apja téged nem zavarna?
2021. febr. 26. 11:14
 29/53 anonim ***** válasza:
77%

27-re:

Hát annyiból érdekli a kérdezőt, hogy apjához szexuálisan vonzódó nővel egy egészséges ember nem akar párkapcsolatot.

Elhiszem, hogy nem történt közöttük szexuális kapcsolat, de a vágy ott van az apjában, és mivel a lánynak ez nem kellemetlen, a lányban is. És nekem pl. nem kéne ilyen lány.

2021. febr. 26. 11:22
 30/53 anonim ***** válasza:
75%
Tipikus kamu.. :D először mg csak puszi, meg derékátölelés volt, most meg már fél óráig össze vannak ragadva, meg a fenekét paskolja. A következő mi lesz, hogy együtt vesznek óvszert, vagy együtt jönnek ki a zuhanyzóból? Nagyon unatkozhatsz, vagy csak kanos vagy?
2021. febr. 26. 12:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!