Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bunkóság letegeződni anyósomma...

Bunkóság letegeződni anyósommal anélkül, hogy felajánlaná?

Figyelt kérdés

18 évesen jöttünk össze akkor természetesne nem foglalkoztatott egyértelmű volt , hogy magázom. 23 évesen összeköltöztünk. Akkor megromlott a kapcsolatom anyósomékkal.(nézeteltérések lényegtelen szerintem a szokásos) 24 évesen meghazasodtunk. 25 évesen megszületett a fiunk. Most 26 vagyok ők 58-59. Eddig nem zavart, hogy ők tegeztek én magázódtam. Van egy " még nem hivatalos sógórnőm". Ugyanannyi idős a kapcsolatuk mint a miénk kb. Pár napja esett le, hogy ők tegeződnek.

Ők nem házasok, nincs gyerek. Nem tudom mennyire számít ez.

Nos az a helyzet azóta elég kellemetlenül érzem magam a családi összejöveteleken , lekezelve érzem magam.

Változtathatok ezen , magamtól? Legszivesebben én is megkérném magazódjanak velem de az úgy nem illik nyilván. Mintha nem egyenrangú lennék a leendő sógórnőmmel. Egyértelmű, hogy nem jó a kapcsolatunk , nem is zavarna a tegeződés részükről csak mióta megalázónak éreztem.

Elkell fogadnom vagy van erre olyan megoldas ami baráti?

2021. jan. 29. 18:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/66 anonim ***** válasza:
0%
59: na és mi van a maffiába? Egy csomó filmbe az van amit biztos lebukott bűnőzők is elmesélnek hogy a góré mindenkit tegez, de őt max az alvezér. Akkor mit csinálnál? Inkább lelöveted magad, vagy a családodat veszélyezteted, mert hogy te úgy oda vagy, és ki oktatod illemről a nagy főnököt? Akkor hidd el örülnél neki ha a viszonylag normális anyósod lenne a felsőbb rendű. De ne is menjünk ilyen messzire. Elég egy rablótámadás, betörés, vagy egy pszichopata az utcán. Inkább meghalsz azért hogy tegezhesd, mert ő emiatt bekattan, vagy veszélyeztetsz másokat? Nem hinném. Hidd el hogy minden szabálynak vannak kivételei, bár ez egy durva példa, de igen még az illembe is. A világ tele van abnormális emberekkel.
2021. febr. 26. 09:09
 62/66 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy egyenrangúság ide, nem egyenrangúság oda: tegeződve is le lehet hordani valakit a sárga földig, és magázódva is tökéletesen meg lehet tenni ugyanezt, akár vérig sértve, a lelkébe tiporva, taposva, gázolva az illetőnek.

Ahogy a tiszteletet is meg lehet adni valakinek így is, úgy is. Nem ezen múlik.

2021. febr. 26. 17:24
 63/66 anonim ***** válasza:
60-61 oszt a gyógyszert szeded-e rendesen?
2021. febr. 27. 17:37
 64/66 anonim ***** válasza:
Én a 61 vagyok, nem szedek semmit.
2021. febr. 27. 18:16
 65/66 anonim ***** válasza:
2021. márc. 12. 22:13
 66/66 anonim ***** válasza:
54%
59: ez nem igaz hogy a 80 évesek azt szokták meg hogy pl az orvostól kérdezni sem szabad. Az én nagymamám el küldi az anyjába az orvost ha nem elégedett, és zaklatja a családját is.
2021. márc. 14. 00:26
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!