Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Bunkóság letegeződni anyósomma...

Bunkóság letegeződni anyósommal anélkül, hogy felajánlaná?

Figyelt kérdés

18 évesen jöttünk össze akkor természetesne nem foglalkoztatott egyértelmű volt , hogy magázom. 23 évesen összeköltöztünk. Akkor megromlott a kapcsolatom anyósomékkal.(nézeteltérések lényegtelen szerintem a szokásos) 24 évesen meghazasodtunk. 25 évesen megszületett a fiunk. Most 26 vagyok ők 58-59. Eddig nem zavart, hogy ők tegeztek én magázódtam. Van egy " még nem hivatalos sógórnőm". Ugyanannyi idős a kapcsolatuk mint a miénk kb. Pár napja esett le, hogy ők tegeződnek.

Ők nem házasok, nincs gyerek. Nem tudom mennyire számít ez.

Nos az a helyzet azóta elég kellemetlenül érzem magam a családi összejöveteleken , lekezelve érzem magam.

Változtathatok ezen , magamtól? Legszivesebben én is megkérném magazódjanak velem de az úgy nem illik nyilván. Mintha nem egyenrangú lennék a leendő sógórnőmmel. Egyértelmű, hogy nem jó a kapcsolatunk , nem is zavarna a tegeződés részükről csak mióta megalázónak éreztem.

Elkell fogadnom vagy van erre olyan megoldas ami baráti?

2021. jan. 29. 18:53
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
Kérdezõ na hogyan oldottad meg?
2021. febr. 9. 18:08
 42/66 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni.

Azt mondta tiszteletlen vagyok, ez így a normális, de legyen akkor magáznak majd. Azóta nem engedem ide őket. A férjem jár hozzájuk , a gyereker nem viszi mert nem kívancsiak rá.

Idióták számomra érthetetlen

2021. febr. 18. 09:21
 43/66 anonim ***** válasza:
56%
Jól tetted! Ügyes vagy! Tarts ki!
2021. febr. 18. 11:45
 44/66 anonim ***** válasza:
76%

Komolyan mondom, gratulálok hogy meg merted ezt lépni. 100-ből 99 nő (vagy férfi) nem tette volna meg, inkább csendben tűrt volna örökre.

Mondjuk az elég fura, hogy téged utálnak, a gyereket le se sz.rják, de a férjed úgy megy hozzájuk, mintha nem történt volna semmi.

2021. febr. 18. 12:39
 45/66 anonim ***** válasza:
53%

Egy ilyen semmi szaron össze veszi, ti meg még meg is dicsérték.

Szánalmasak vagytok. 🤦‍♂️😵

2021. febr. 18. 17:30
 46/66 anonim ***** válasza:
53%
Húúú mekkora oltás 😂😂😂 "Szánalmasok vagytok." Nem igazán megy a beszólogatás, engedd el inkább a témát.
2021. febr. 18. 17:38
 47/66 anonim ***** válasza:
58%
#45 Most látom, hogy két privátot is írtál kb. 3 óra eltéréssel :D minden nap minden percében a gyakorit olvasgatod, és annyira pörögsz ezen a témán, hogy újra és újra ráírsz emberekre? Nincs kihez hozzászólnod élőben, mi? :D Azt' még te írod másra azt, hogy szánalmas :D
2021. febr. 18. 21:42
 48/66 anonim ***** válasza:
17%
Nincs kihez szólnom igazad van. De minek is szólnék ha kedveset nem tudok. De én legalább tudom hol a helyem, és nem én vagyok tapló az anyósommal hanem ti, főleg a kérdező. Én vagyok ebben az országban a leg műveltebb illem terén. Még azt is tudom hogy 15 évnél nagyobb korkülönbségnél nem tegezek vissza valakit, és ha egy 60 éves ember azon rinyál hogy miért nem elég öreg, bókolok azzal hogy 65nek néz ki, de minden más esetben fiatalítom ha 60 felett van, 60 alatt meg azt mondom hogy pont annyinak néz ki amennyi, ha egy lift beragad a magánéletemről beszélek, ha van egy klausztro fóbiás is, akkor kussolok, 6 és 10 óra között jó reggelt, 10 és 18 között jó napot, 18 és 22 között jó estét, és 22 és 6 között jó éjszakát az utcán, ha nem ott vagyunk lehet lazábbra vagy seggnyalósra venni a köszönést attól függően hogy milyen a viszony, és az anyós élettere szent, át kell engedni a hordágyat annak akinél elfojt a magzat víz, és a helyszínen szül, kivéve ha te sem tudsz járni, az anyós ebben is jó, hiszen ő is megszülte a házastársadat, mi meg tudatlanok vagyunk ezekről, de én legalább tudom hol van a helyem, és hol van a határ.
2021. febr. 18. 22:52
 49/66 anonim ***** válasza:
36%

Nem csak nincs kihez szólni, de a két accountod igazat ad egymásnak :D Tehát nem csak hogy nincs kihez szólnod, még saját magaddal is beszélgetsz. Na, akkor ezzel tisztáztuk is, hogy ki a "szánalmas" meg az "idióta" (segítek: te vagy az, vagy ti vagytok azok, ha többszörösen hasadt személyiséged van).

Az mondjuk érdekelne, hogy miért pont ez a kérdés veri így ki nálad a biztosítékot, hogy már a 4. privátot írod nekem, de tudod mit, inkább hagyjuk. :D :D :D Orvosi eset vagy. De legalább jókat lehet röhögni rajtad.

2021. febr. 19. 10:25
 50/66 anonim ***** válasza:
28%

Ha én vagyok mind a 2 válaszoló mivel magyarázod hogy az egyiknél nem látszik a név?

Szánalmas aki mondja. A kérdezőnek is írtam privit, rám se bagózik

2021. febr. 19. 17:43
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!