Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet elviselni az...

Hogyan lehet elviselni az ilyen anyóst?

Figyelt kérdés
Heti egyszer van családi ebéd anyosomnal, ilyenkor ferjemmel ott ebédelünk nála. A problémám az hogy ilyenkor engem mikor elkezdunk ebédelni kb mint egy cselédet elkezd ugraltatni hogy ezt hozzak még az asztalhoz, azt hozzak még az asztalhoz, szeljek kenyeret bár kb senki nem kér de álljak fel és szeljek. Töltsek vizet, hozzak ki savanyúságotba spajzbol stb. Még a levest be se fejeztem már felallit hogy tegyem a másodikat az asztalra. Nem esik nehezemre de ez nekem rosszul esik. Délre megyünk hozzá mindig, eddig 5 év alatt egyszer nem volt az asztal megteritve mikor mentünk, azt is nekem kell anyosomnal, fáradtan, munkából beesve. Ha ferjemmel nem egyezik valamiről a véleményünk mint egy kis kakas nekem esik anyósom és kipartolja akkor is a kisfiát amikor tudja jól hogy nekem van igazam. Ha én szólok anyosnak abbol hatalmas cirkusz lenne, de a ferjem meg észre se veszi ezt vagy nem is. akar tudomást venni róla.

2020. dec. 27. 20:08
 81/93 anonim ***** válasza:
83%

Lefogadom, hogy anyuka vagy özvegy, vagy elvált, és a férjecske az egyetlen gyereke!

tipikus kisajátítós, érzelmi zsarolós mama, aki nem tud leszakadni a fiacskájáról. És viszont.

2020. dec. 28. 19:14
 82/93 anonim ***** válasza:
100%
Válj el inkabb ha nem tetszik az anyós es meg gyereket se akarnak toled fiatal vagy te meg ehhez
2020. dec. 28. 21:19
 83/93 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem elég genyóság az hogy ha valakit meghívsz magadhoz ebédre és még őt ugráltatod.
2020. dec. 29. 04:12
 84/93 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kamu. Ilyen hülye nő a világon nincs, aki hozzámegy egy jóval idősebb csávóhoz, aki átveri, csicskáztatja, lábtörlőnek használja.

Ha mégis igaz, akkor meg mit vagy megelpődve? A férjed egy önállótlan here, szarba sem néz téged. Még jó, hogy az anyós is így fog hozzád állni. Ha te vele maradsz, akkor ezek szerint megfelel ez a felállás. De akkor meg nem kell sírni, hogy csicskáztat. Te választottad a csicska életet, és minden egyes nap, amikor a tetű férjddel maradsz, megerősíted, hogy ez az, amit szeretnél.

2020. dec. 29. 15:41
 85/93 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészt, ez kamu.

Másrészt, mi a bűnbánatos kiskutyadákóért nem bírod kinyitni a szádat? Minek mentél hozzá egy ilyen selejthez, ha te ilyen keménygyerek vagy, hogy a napsugarat is fényesre nyalod? Miért tűröd, hogy ezt csinálja veled az a rohadék nő? 22 évesen, he. Agyam eldobom még csak a gondolattól is. Meg még át is ver, hogy te temessed magad, ne is szüljél, mert túl önző ahhoz, hogy a saját kölyke kigolyózza esetleg az aranygyermek pozícióból. Milyen piócával vagy te? Normális vagy, már ne haragudj?

2020. dec. 30. 21:08
 86/93 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen még bőven elég fiatal vagy hozzá, hogy ezt a degenerált társaságot magad mögött hagyva teljes életet élj.

Vagy szeretsz rabszolga lenni?

2021. jan. 1. 19:14
 87/93 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a férjed segít az anyjánál???Már rég beszóltam volna mindkettőnek, sőt a . ilyen eset után. Nem olvastam végig a kommenteket, de a férjed otthon is ennnyire cselédnek és semmibe néz??
2021. jan. 2. 19:42
 88/93 anonim ***** válasza:
59%
Itt nagyobb problémák vannak, mint anyós. De hát, te szakítottad, szagold!
2021. jan. 3. 21:13
 89/93 anonim ***** válasza:
100%
Hova tűntél, kérdező, már egy hete? Kíváncsi vagyok, mit gondolsz a felvetéseinkről.
2021. jan. 3. 21:18
 90/93 anonim ***** válasza:
100%
Kiírt másik kérdést, ami érdekesebb. Itt végül nem estek egymás torkának a válaszolók, valami provokatívabbat kell kitalálni.
2021. jan. 3. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!