Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet elviselni az...

Hogyan lehet elviselni az ilyen anyóst?

Figyelt kérdés
Heti egyszer van családi ebéd anyosomnal, ilyenkor ferjemmel ott ebédelünk nála. A problémám az hogy ilyenkor engem mikor elkezdunk ebédelni kb mint egy cselédet elkezd ugraltatni hogy ezt hozzak még az asztalhoz, azt hozzak még az asztalhoz, szeljek kenyeret bár kb senki nem kér de álljak fel és szeljek. Töltsek vizet, hozzak ki savanyúságotba spajzbol stb. Még a levest be se fejeztem már felallit hogy tegyem a másodikat az asztalra. Nem esik nehezemre de ez nekem rosszul esik. Délre megyünk hozzá mindig, eddig 5 év alatt egyszer nem volt az asztal megteritve mikor mentünk, azt is nekem kell anyosomnal, fáradtan, munkából beesve. Ha ferjemmel nem egyezik valamiről a véleményünk mint egy kis kakas nekem esik anyósom és kipartolja akkor is a kisfiát amikor tudja jól hogy nekem van igazam. Ha én szólok anyosnak abbol hatalmas cirkusz lenne, de a ferjem meg észre se veszi ezt vagy nem is. akar tudomást venni róla.

2020. dec. 27. 20:08
 51/93 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Neked nem tűnik fel, hogy amit te művelsz, az minden, csak nem élet? Minek mentél hozzá? Hova rohantál? Hogy képzeled el a jövőtöket? Így??? Na ehhez már csak néhány gyerek hiányzik! Senki nem szólt neked, hogy nem így kell élni? A barátnőid se?
2020. dec. 28. 00:21
 52/93 anonim ***** válasza:
100%

"szimplán azért mert az anyja igy szoktatta, nevelte hogy mindent megcsinál neki. Ha a ferjem este 10kor palacsintát akart enni 10 evesen akkor este 10kor nekifogott palacsintát sütni anyosom. Es erre ő büszke es el is várja tőlem"

De az anyja úgy nevelte, hogy ő, az anyja csinál meg neki mindent. Nem a felesége. Neked semmi közöd az anyósod beteges seggnyalási kényszeréhez. Ha este 10-kor palacsintát akar zabálni a nyomi férjed, hívja fel a kedves anyját.

2020. dec. 28. 01:47
 53/93 anonim ***** válasza:
85%

Ne menj oda tobbet. Igy is teljesen hulyenek neznek.

En se megyek tobbet anyoshoz. Nekem o csak egy problema. Itthon sokkal jobban eltoltom az idot vagy sportolassal.

Felnott ember nem jar hetente a szulokhoz.....

2020. dec. 28. 02:10
 54/93 anonim ***** válasza:
100%
22 évesen férjhez menni sem volt egy bölcs döntés, ez meg egyenesen hülyeség volt, hogy egy ilyen elkényeztetett akármihez mentél hozzá. Elképzelem, ahogy anyuci pesztrálja a kicsi fiát vasárnapi ebéd közben: "Elég meleg a leveske kisfiam? Elég sós a leveske? Nem? Jajj, menyem, ne tátsd a szád, hanem hozd a sót!" Az az akármi meg sem sem szólal, hogy hozom majd magamnak, nem vagyok nyomorék, hanem ott ül és várja, hogy kiszolgálják. Az ilyennek is csak belenyomni a fejét a tányérba!
2020. dec. 28. 03:19
 55/93 anonim ***** válasza:
100%
De kérdező, miért neked áll feljebb? Leírták, szolgalelkű vagy, aki nem tud nemet mondani, akit csicskára vesz a férje és annak családja. Hetente előfordul, te mégis odamész, házhoz a pofonért, akkor rajtad mégis hogy lehet segíteni? Ha ez a helyzet nem jó neked, lehet nemet is mondani, vagy egyszerűen csak nem menni, ennyi. Rosszul mentél férjhez, te mindig csak a házi cseléd leszel, innentől kezdve két választásod van: megszoksz, vagy megszöksz. Remélhetőleg addig, amíg nincs gyerek.
2020. dec. 28. 07:43
 56/93 A kérdező kommentje:
Azért megyünk minden héten anyosom hoz ebédelni mert ez a ferjemeknel régóta így szokás hogy heti1x an csaladi kaja
2020. dec. 28. 08:52
 57/93 anonim ***** válasza:
97%
Ahol nem látnak szívesen oda nem megyek többet. Nem kötelező jóban lenni a párom családjával. A helyedben a havi egy látogatást csinálnék és ha bántanak akkor többet nem mennék oda.
2020. dec. 28. 08:54
 58/93 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt a 0-24 kiszolgálósdit kizárólag a párom betegsége alatt vagyok hajlandó csinálni (hiszen akkor nincs más dolga, mint gyógyulni), de hogyha neked jó egy nyolcvankilós csecsemő körül ugrálni, hát hajrá.

Nettó ostoba vagy, én már régesrég elváltam volna egy ilyen "férfitől", mint a férjed.

2020. dec. 28. 09:25
 59/93 anonim ***** válasza:
100%

És ki nem xrja le, hogy ott mi a szokás? Őszintén :D

Exemnél is ez volt, aztán úgy a 3-4. alkalomnál megmondtam neki, hogy jó, menjen, én itthon maradok, mert szeretném a hétvégéimet nyugiban tölteni és nem mamádnál, anyósnál (akik 180 km-re laktak). Persze én voltam a rossz, de pont nem érdekelt. Hétköznap dolgoztam 5x10 órát - plusz utazás -, hadd legyen már nyugtom hétvégén és nem minden alkalommal idegenek otthonában csücsülni meg nekik csicskázni.

SAJÁT életetek van, de neked mondhatunk bármit, anyósod és férjed szolgája vagy.

Sajnálom, hogy ennyire nincs önbecsülésed, majd 40 évesen két gyerekkel talán rájössz, mekkora marha voltál, csak akkor márk késő lesz.

2020. dec. 28. 09:33
 60/93 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem lesz ez jó, idegileg ki fogsz készülni, ez még csak a kezdet, a nyakam rá, hogy ha lesz gyereketek hozzá is inkább te fogsz éjszakánként felkelni, amellett, hogy anyuka nagy babuciját is kiszolgálod.
2020. dec. 28. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!