Hogyan lehet elviselni az ilyen anyóst?
"szimplán azért mert az anyja igy szoktatta, nevelte hogy mindent megcsinál neki. Ha a ferjem este 10kor palacsintát akart enni 10 evesen akkor este 10kor nekifogott palacsintát sütni anyosom. Es erre ő büszke es el is várja tőlem"
De az anyja úgy nevelte, hogy ő, az anyja csinál meg neki mindent. Nem a felesége. Neked semmi közöd az anyósod beteges seggnyalási kényszeréhez. Ha este 10-kor palacsintát akar zabálni a nyomi férjed, hívja fel a kedves anyját.
Ne menj oda tobbet. Igy is teljesen hulyenek neznek.
En se megyek tobbet anyoshoz. Nekem o csak egy problema. Itthon sokkal jobban eltoltom az idot vagy sportolassal.
Felnott ember nem jar hetente a szulokhoz.....
Én ezt a 0-24 kiszolgálósdit kizárólag a párom betegsége alatt vagyok hajlandó csinálni (hiszen akkor nincs más dolga, mint gyógyulni), de hogyha neked jó egy nyolcvankilós csecsemő körül ugrálni, hát hajrá.
Nettó ostoba vagy, én már régesrég elváltam volna egy ilyen "férfitől", mint a férjed.
És ki nem xrja le, hogy ott mi a szokás? Őszintén :D
Exemnél is ez volt, aztán úgy a 3-4. alkalomnál megmondtam neki, hogy jó, menjen, én itthon maradok, mert szeretném a hétvégéimet nyugiban tölteni és nem mamádnál, anyósnál (akik 180 km-re laktak). Persze én voltam a rossz, de pont nem érdekelt. Hétköznap dolgoztam 5x10 órát - plusz utazás -, hadd legyen már nyugtom hétvégén és nem minden alkalommal idegenek otthonában csücsülni meg nekik csicskázni.
SAJÁT életetek van, de neked mondhatunk bármit, anyósod és férjed szolgája vagy.
Sajnálom, hogy ennyire nincs önbecsülésed, majd 40 évesen két gyerekkel talán rájössz, mekkora marha voltál, csak akkor márk késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!