Hogyan lehet elviselni az ilyen anyóst?
Figyelt kérdés
Heti egyszer van családi ebéd anyosomnal, ilyenkor ferjemmel ott ebédelünk nála. A problémám az hogy ilyenkor engem mikor elkezdunk ebédelni kb mint egy cselédet elkezd ugraltatni hogy ezt hozzak még az asztalhoz, azt hozzak még az asztalhoz, szeljek kenyeret bár kb senki nem kér de álljak fel és szeljek. Töltsek vizet, hozzak ki savanyúságotba spajzbol stb. Még a levest be se fejeztem már felallit hogy tegyem a másodikat az asztalra. Nem esik nehezemre de ez nekem rosszul esik. Délre megyünk hozzá mindig, eddig 5 év alatt egyszer nem volt az asztal megteritve mikor mentünk, azt is nekem kell anyosomnal, fáradtan, munkából beesve. Ha ferjemmel nem egyezik valamiről a véleményünk mint egy kis kakas nekem esik anyósom és kipartolja akkor is a kisfiát amikor tudja jól hogy nekem van igazam. Ha én szólok anyosnak abbol hatalmas cirkusz lenne, de a ferjem meg észre se veszi ezt vagy nem is. akar tudomást venni róla.2020. dec. 27. 20:08
1/93 anonim válasza:
ne menjél. mondd meg a férjednek, hogy most fáradt vagy mások kiszolgálásához
2/93 anonim válasza:
A férjeddel kellene ezt megbeszélni, hogy legközelebb figyelje meg és utána mondja el a véleményét, aztán kitaláltok valamit. Vagy beszél az anyjával, vagy ritkábban mentek, vagy valami. Ha ebben nem akar segíteni, akkor baj van.
3/93 anonim válasza:
Mindig vasárnap délben végzel a munkával?
4/93 anonim válasza:
Bocs, de ritka nagy bohóc vagy, kérdező.
Velem ezt, amit leírtál, háromszor lehetne megcsinálni: először, utoljára és soha többet. De te még azt is eltűröd, hogy a szádba kakáljanak. Csak 2 ember van a történetben, akitől örökre meg kellene szabadulnod: a redva anyósod, és a tutyimutyi, önző, kretén férjed.
5/93 anonim válasza:
4, velem meg azért nem tenné meg, mert az anyósomnél pont úgy magamtól segítek, mint a saját annál anyámnöl, nem kell szólni.
6/93 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, hogy az anyós, a férjed vagy te vagy-e gázabb ebben a történetben. Az anyós egy terrorista, a férjed anyuci szoknyáján ülő kisfiú, te meg egy hegyi balf*sz, aki valamiért nem tudja kinyitni a száját és felnőtt ember létére érvényesíteni az akaratát. További jó melózást kívánok az anyósodnál!
7/93 anonim válasza:
#4-nek teljesen igaza van. Álljál a sarkadra!
8/93 anonim válasza:
Ritkítsátok a látogatásokat. A férjednek tálalhatod úgy, hogy kímélni akarod az anyóst, hogy ne kelljen minden héten lakomát főznie, mert az megterhelő. Egyébként megsúgom, tényleg az. Nálunk is minden héten édesanyámnál eszik a testvérem meg a felesége, és anyu nem mer szólni, hogy rohadt megterhelő neki fizikailag is és anyagilag is minden vasárnap három fogásos menüt főzni. Amikor mentek, a férjeddel EGYÜTT segíts megteríteni, legyen az ebéd elején minden az asztalon: víz, savanyúság, kenyér. Szerintem normális, ha segítesz ezekben, de nem egyedül, és nem kötelező elvárás alapján, hanem úgy, ha felajánlod. A másik dolog: a férjeddel beszéld meg, hogy a ti személyes problémáitok nem az anyósra tartoznak, tessék az információcsapot elzárni. Nem az anyós dolga, hogy mondjuk milyen függönyt vesztek vagy hová utaztok vakációra. Ezeket közösen kell megbeszélnetek, minden szempontból rossz, hogy pont az anyóst teszitek meg döntőbírónak. Ezen változtatni kell.
9/93 anonim válasza:
Amúgy is felnőtt embernek mi szüksége van minden héten az anyjánal ebédelni? Én biztosan nem mennék, max 3 havonta. A férjed meg menjen egyedül, ha annyira akar anyuci főztjéből enni.
10/93 anonim válasza:
Aki csicskara vehető, az mindig csicskara lesz véve, ehhez csak ennyit. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!