Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet elviselni az...

Hogyan lehet elviselni az ilyen anyóst?

Figyelt kérdés
Heti egyszer van családi ebéd anyosomnal, ilyenkor ferjemmel ott ebédelünk nála. A problémám az hogy ilyenkor engem mikor elkezdunk ebédelni kb mint egy cselédet elkezd ugraltatni hogy ezt hozzak még az asztalhoz, azt hozzak még az asztalhoz, szeljek kenyeret bár kb senki nem kér de álljak fel és szeljek. Töltsek vizet, hozzak ki savanyúságotba spajzbol stb. Még a levest be se fejeztem már felallit hogy tegyem a másodikat az asztalra. Nem esik nehezemre de ez nekem rosszul esik. Délre megyünk hozzá mindig, eddig 5 év alatt egyszer nem volt az asztal megteritve mikor mentünk, azt is nekem kell anyosomnal, fáradtan, munkából beesve. Ha ferjemmel nem egyezik valamiről a véleményünk mint egy kis kakas nekem esik anyósom és kipartolja akkor is a kisfiát amikor tudja jól hogy nekem van igazam. Ha én szólok anyosnak abbol hatalmas cirkusz lenne, de a ferjem meg észre se veszi ezt vagy nem is. akar tudomást venni róla.

2020. dec. 27. 20:08
 21/93 anonim ***** válasza:
94%

Ezesetben megeloznem amit lehet a ferjjel egyutt megteritenek odavinnem a szokasost ami kellhet, utana mar csak akkor tennek barmit ha normalisan kèri ha nem akkor megkernem szepen a ferjem kvazi bemutatva hogy hogy kell szepen kerni. Ha mèg nem ettem meg a levest de hozzam a masodikat akkor vagy mondanam hogy befejezhetem en is mielott kihull a levesem? Koszonom' megveto jeges pillantassal,

Vagy lepasszolnam a ferjemnek illedelmesen a feladatot kvazi a sajat fiat csicskaztassa. O pedig mondhatja hogy varjuk meg amig mindenki befejezi.

Ha pedig tovabb bunkozik, nem mennek egy darabig azt annyi.

2020. dec. 27. 21:23
 22/93 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom másnál mi a szokás, de nálunk mikor gyerek voltam, és most felnőtt anyaként is az van, hogy ha le ülünk enni, akkor nem ugráltatok senkit az asztaltól. Azt még megérteném, ha néha néha elfelejtene valamit, de hogy állandóan...

Ha azt venném észre, hogy ebből anyósom rendszeresség csinál, szépen fognám magam, aztán szépen eljönnék onnan a naaagy családi ebédről. Ha pedig a férjem pattogna, elküldeném oda, ahonnan kibújt.

2020. dec. 27. 21:36
 23/93 anonim ***** válasza:
19%

Off.

Akik azt írjak minek hetente ott ebédelni, ők milyen családban nőttek fel..?

Attól, hogy felnőttel, van sajat családod , még anyád ugyanugy az anyád. Vagy megtanit enni, jarni, wcbe sz@rni,beszélni aztán ahogy felnosz 3 havonta rá nézel? Ezt hogy gondoljatok?

7x24 órából olyan sok 2?????

2020. dec. 27. 21:39
 24/93 anonim ***** válasza:
65%
A kérdező, aki kvázi érintett, pedig csak kushad és nem reagál semmire, pedig többen kérdeztek tőle. Némán állja itt is a sarat, mint az anyósánál.
2020. dec. 27. 21:42
 25/93 A kérdező kommentje:

12 es!

Elmosogatok minden alkalommal a családi lakoma után, képzeld!

Es minden második alkalommal én főzök a családnak és mindig minden délben az asztalon van leves, második, desszert. 22 éves létemre úgy hogy mellette dolgozom, a férjem ellatom mivel a reggelitől a vacsoraig mindent ugy kell eleraknom s mellette 2 hektár gyümölcsös kertet és fólia paradicsomot rendezek, termesztek. Ellenben anyosom aki eleteben kb jó ha 5 évet dolgozott mert nem voltak raszorulva.

De sose sztaroltam magam, nem ez a celom! És hidd el tudom mivel jár egy ebéd elkeszitese!!!

2020. dec. 27. 21:44
 26/93 anonim ***** válasza:
97%
Miért kell ellátni a férjed, debil, ovis vagy béna?
2020. dec. 27. 21:45
 27/93 anonim ***** válasza:
99%

23.

Tehát a fiatalok összes hétvégéje arról szóljon, hogy egyik nap az egyik fél anyjánál, másik nap a másikénál? Mert nyilván mind a két oldal fontos. Szerintem ez sok, igen. És nem fogom elvárni a gyerekeimtől.

2020. dec. 27. 21:48
 28/93 anonim ***** válasza:
100%
Menjen csak a férjed. Én biztos nem mennék.
2020. dec. 27. 21:51
 29/93 A kérdező kommentje:
Nem... szimplán azért mert az anyja igy szoktatta, nevelte hogy mindent megcsinál neki. Ha a ferjem este 10kor palacsintát akart enni 10 evesen akkor este 10kor nekifogott palacsintát sütni anyosom. Es erre ő büszke es el is várja tőlem
2020. dec. 27. 21:52
 30/93 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pedig nem mennék anyóshoz. Ennyi dolgod van, kiszolgálod a nagy bébidet is amellett, hogy helytállsz munkahelyen és otthon is. Etesse az anyós őket és ugráljon ő. A fia meg úgysem fog melletted kiállni, ha nem segít be, mikor nem hagy az anyja enni sem rendesen. Mondd már meg magadnak, hogy elég. Te nem szereted magad vagy, mi? Nem így kell családi békét teremteni, ha álszenteskedünk. Ha rossz ott, akkor minek mész oda? Menj ünnepekkor és slussz. Aztán ha nem kapcsolnak, főleg a nagy baby, a férjed, aki mindenki dédelgetésétől megvakult meg megsüketült, feléd az is egy jelzés. Hogy egy egoista brácsa. Tapasztalatból beszélek, végigcsináltam hasonlót.
2020. dec. 27. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!