Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehet elviselni az...

Hogyan lehet elviselni az ilyen anyóst?

Figyelt kérdés
Heti egyszer van családi ebéd anyosomnal, ilyenkor ferjemmel ott ebédelünk nála. A problémám az hogy ilyenkor engem mikor elkezdunk ebédelni kb mint egy cselédet elkezd ugraltatni hogy ezt hozzak még az asztalhoz, azt hozzak még az asztalhoz, szeljek kenyeret bár kb senki nem kér de álljak fel és szeljek. Töltsek vizet, hozzak ki savanyúságotba spajzbol stb. Még a levest be se fejeztem már felallit hogy tegyem a másodikat az asztalra. Nem esik nehezemre de ez nekem rosszul esik. Délre megyünk hozzá mindig, eddig 5 év alatt egyszer nem volt az asztal megteritve mikor mentünk, azt is nekem kell anyosomnal, fáradtan, munkából beesve. Ha ferjemmel nem egyezik valamiről a véleményünk mint egy kis kakas nekem esik anyósom és kipartolja akkor is a kisfiát amikor tudja jól hogy nekem van igazam. Ha én szólok anyosnak abbol hatalmas cirkusz lenne, de a ferjem meg észre se veszi ezt vagy nem is. akar tudomást venni róla.

2020. dec. 27. 20:08
 61/93 anonim ***** válasza:
91%

Az megvan hogy igy (foleg) hazassag utan a csalad az igy.. Te lennel nem a draga anyuka?

Ha lesznek porontyok azokat is viszitek magatokkal mert az nem családi, hogy ti egyutt esztek csak az ha az anyuka is ott van?

Inkabb nem irom tovabb.

2020. dec. 28. 09:36
 62/93 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem rengeteg a heti egy ott ebédelés. Ritkítsátok meg, elég kéthavonta is.
2020. dec. 28. 11:27
 63/93 anonim ***** válasza:
100%

57: "a férjeméknél úgy szokás...."

Hát _nálatok_ meg nem ez lesz a szokás! Állj a sarkadra!

Külön család vagytok (elvileg...) - te határozod meg, hogy a _te_ családodban mik lesznek a szokások!

Azon döbbenek meg, hogy ez számodra nem világos...

2020. dec. 28. 12:06
 64/93 anonim ***** válasza:
100%

#60: hopsz, most olvasom, hogy már te leírtad előttem :) (64 voltam)

Abszolút igazad van (igazunk van :) )

2020. dec. 28. 12:08
 65/93 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, hány éves a férjed...??? (bocs, ha már írtad volna...)
2020. dec. 28. 12:08
 66/93 anonim ***** válasza:
89%
66# lehet 16 is megvan az óriás bébi aztán engedélyezte a gyámhatóság a házasságot. :D
2020. dec. 28. 12:50
 67/93 A kérdező kommentje:

A ferjem 35 éves

Gyerekünk nem lesz, mert ferjem nem akar gyereket soha. Azt nem tudom hogy miért, mert beszélni se szeret róla, csak anyosom mindenkinek azt mondja hogy en miattam nincs még gyerek se, pedig ez nem igy van,csak neki jobb rám fogni mindent6, mert tudja hogy a fia nem volt fer velem szemben mert házasság előtt még akart gyereket.

2020. dec. 28. 12:57
 68/93 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Ez egyre gyanúsabb nekem, hogy kamu az egész. De egész jól sikerült!
2020. dec. 28. 13:11
 69/93 anonim ***** válasza:
91%
Mit akar egy 35 éves egy 22 évestől? Ne cseszd már meg....
2020. dec. 28. 13:13
 70/93 anonim ***** válasza:
92%

69-es:

Nekem az egész ott elbukott, hogy először minden hétvégén anyósnál ebédelnek, mert ez náluk családi szokás, aztán minden második hétvégén ő főz, aztán leugatott, hogy ő sosem főz az anyós konyhájában, honnan szedem ezt.

Szóval az ellentmondás nekem már akkor gyanús volt.

Meg a kis 22 éves, aki a férjével arról nem tud beszélni, hogy miért nem akar gyereket. Ha erről nem tudnak normálisan beszélni a férjével, ahhoz képest minden más, beleértve az anyóst is lényegtelen apróság. De nem arról ír ám ki kérdést! Hanem az anyósról, mert arra ugrik a nép!

2020. dec. 28. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!