Hogyan lehet elviselni az ilyen anyóst?
Az megvan hogy igy (foleg) hazassag utan a csalad az igy.. Te lennel nem a draga anyuka?
Ha lesznek porontyok azokat is viszitek magatokkal mert az nem családi, hogy ti egyutt esztek csak az ha az anyuka is ott van?
Inkabb nem irom tovabb.
57: "a férjeméknél úgy szokás...."
Hát _nálatok_ meg nem ez lesz a szokás! Állj a sarkadra!
Külön család vagytok (elvileg...) - te határozod meg, hogy a _te_ családodban mik lesznek a szokások!
Azon döbbenek meg, hogy ez számodra nem világos...
#60: hopsz, most olvasom, hogy már te leírtad előttem :) (64 voltam)
Abszolút igazad van (igazunk van :) )
A ferjem 35 éves
Gyerekünk nem lesz, mert ferjem nem akar gyereket soha. Azt nem tudom hogy miért, mert beszélni se szeret róla, csak anyosom mindenkinek azt mondja hogy en miattam nincs még gyerek se, pedig ez nem igy van,csak neki jobb rám fogni mindent6, mert tudja hogy a fia nem volt fer velem szemben mert házasság előtt még akart gyereket.
69-es:
Nekem az egész ott elbukott, hogy először minden hétvégén anyósnál ebédelnek, mert ez náluk családi szokás, aztán minden második hétvégén ő főz, aztán leugatott, hogy ő sosem főz az anyós konyhájában, honnan szedem ezt.
Szóval az ellentmondás nekem már akkor gyanús volt.
Meg a kis 22 éves, aki a férjével arról nem tud beszélni, hogy miért nem akar gyereket. Ha erről nem tudnak normálisan beszélni a férjével, ahhoz képest minden más, beleértve az anyóst is lényegtelen apróság. De nem arról ír ám ki kérdést! Hanem az anyósról, mert arra ugrik a nép!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!