A saját szüleitek milyen kapcsolatban vannak a párod szüleivel?
Párommal évek óta együtt élünk, viszont a szüleink még csak futólag/sehogy nem találkoztak. Annyira különbözik egymástól a ,,két világ", hogy el nem tudom képzelni, hogy ne lenne feszengés, anyóst én is csak a párom miatt viselem el. Mennyire fenntartható ez így hosszútávon? Vagy az lenne természetes, ha összejárna a két család?
Köszönöm szépen :)
#10: szó nem volt ilyesmiről!
Ugyan ovis korunkban ismertük egymást :-))) de utána kb másfél évtizedig semmit nem tudtunk egymásról. Tök más vonalon jöttünk össze. A szülők jóval később tudták meg...
11: neked fogalmad sincs arról, hogy mi az értékrendszer...
Köze nincs a kasztrendszerhez!
Olvass utána, nehogy buta maradj!
#18: na végre még valaki, akinek normálisak a szülei... :)
Úgy látszik, itt a GYK-n a diszfunkcionális család a divat.. :-s :-s
Azt szúrják le, akinek normális szülei/anyósa van...
:-DDD
Nálunk az volt a helyzet h az en apukám es a párom apja is tudtak egymásról h ki ki (35 eve egyutt jártak vonattal iskolaba es volt h egyutt lógtak is ki onnan, mas suliba jártak) persze ez nem egybol derult hanem kicsit kesobb
Na de mivel anyam meg apam rosszban vannak (parom szulei egyutt) Mivel mar 6 eve egyutt vagyunk es anya meg nem talalkozott veluk ezert azt talaltam ki h a szülinapomon foglaltam asztalr egy etterembe es akkor ott találkoztak.. hala isten apák egymasra talaltak anyáknak sem volt semmi necces. Igaz azota se tartjak a kapcsolatot nem is baj de legalabb tudjak ki kicsoda :)
Semennyire. Sosem találkoztak és nem is fognak.
Másfél éve vagyunk együtt, de az anyjának még nem volt ideje arra, hogy megismerjen engem. (Márciusban akart a párom bemutatni, de anyuka kitért előle azzal, hogy fél a covidtól. Nos, azóta is..). Az apja meg egy alkoholista, aki csak lehúzni tudja a fiát, nem igazán keressük a társaságát.
Az én szüleimhez rendszeresen járunk, szeretik a páromat, karácsonyra is meg fogják lepni, fel szokták köszönteni.
Teljesen felesleges ezt a két világot vegyíteni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!