Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?
"Kinek jut ilyen egyáltalan eszébe??"
A hülye férjednek. ;)
53: köszönöm a válaszod :) Volt, hogy aggódtam nehogy pl. szoptatás közben jöjjön egy elrévedés és babónak bármi baja essék, de már nem félek, igyekszem biztonságos körülmények között szoptatni, és az aura érzés is szinte mindig van, jóval hamarabb mint a roham. Próbálom nem stresszelni magam ;)
Ami a férjemet illeti...ő egyáltalán nem aggódós. Nem siet hozzánk haza, minden nap 1-1,5 órát túlórázik (nem elvárás, nem kötelező, alig túlórázik vki a melóhelyén). A munka az első. Régebben is így volt, de ki a franc gondolta, hogy a baba születése után is így marad.
Hát így vagyunk jelenleg.
Te jó isten annyi idősen anyukánál alszik...
Amúgy meg milyen vírus? Ne hagyd magad behülyíteni a tv által. Én is asztmás vagyok és a maszkba fulladok meg igazán. Itt a munkahelyen meg kötelező. Elmennek az anyjukba! Egész nap a meleglevegőt szívjam vissza.
Ne puszilgassák össze vissza a gyereket. Mosson kezet. De maszk???
Mindenkinek köszönöm, hogy vette a fáradtságot és segíteni próbált. A maszk ügyön túl vagyunk, volt a mamán egy ideig, de mivel a baba megijedt tőle, sírt nagyon. Így végül levette félig-meddig.
Az ottalvásos probléma viszont továbbra is gond, ha lenne ötletetek, szívesen veszek bármilyen tippet :)
Egyébként a mama most is rákérdezett a férjemnél, hogy mikor megy már oda megint, teljesen elszokik otthonról...
Hozzám nagyon kedves a mama, az unokáját is imádja, ezért nem akarom megsérteni azzal, hogy megmondom a véleményem :(
Kedvesen is meg lehet mondani, hogy felnőtt családos férfi ne aludjon már az anyjánál... Én már úgy össze vesztem volna vele, hogy nagyon mind a kettővel. Szerelmes a fiába? Ő meg az anyjába?
Meg kell mondani, mert néma gyereknek anyja se érti a szavát. Nekik az rendben van, te pedig ezt elfogadtad a hallgatásoddal. Te nen bántasz meg senkit, de te eszed a kefét. De meddig még?
Különben is ha mi ott alszunk valakinél, ketten alszunk ott és azt sem csak úgy, hanem mert alkalomból vagy messze lakik a családom, és úgy egyszerűbb körbe látogatni mindenkit 2 nap alatt. De már erről is leszoktunk... Megyünk aztán jövünk. De nekünk nincs gyerek sem. Csak állatok, akikkel nem egyszerű utazni, ezért nem alszunk má senkinél.
Kérdezd meg a férjedet, hogy ő mit gondol, mennyire normális, hogy egy felnőtt családos férfi, apa rendszeresen otthagyja a feleségét, pár hónapos gyerekét, hogy a maminál aludjon. Kérdezd meg, mi történik, ha valami történik esetleg a babával vagy veled, akkor rá mennyire lehet számítani, ha a maminál alszik épp?
Ha van egy kis esze, ezeken elgondolkodik, ha szerinte ez teljesen rendben van, akkor én megmondanám, hogy szeretném, hogy leszokjon erről a hülyeségről. Meg mi az, hogy az anyós azt mondja, hogy elszokik otthonról? Talán nem a ti házatok az otthona? Beteges ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!