Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Maszkprobléma koronavírus...

Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy elég aktív:boltba,piacra jár,ő takarítja a társasházi lépcsőházat.Kértem,hogy ha megérkezik ne vegye le a maszkot itthon sem,mire ő és a férjem is megsértődött.Segítsetek kérlek, mivel győzzem meg?

2020. okt. 31. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:

40: bocsánat, nem akartam törölni, nem vagyok képben még az ikonokkal, azt hittem csak "dislike"-olom, aztán láttam, hogy eltűnt. Még egyszer, ne haragudj. Kezdő vagyok még itt.

Nem képzelek semmit magamról, véletlen volt.

2020. okt. 31. 22:48
 42/63 anonim ***** válasza:
78%
Nem te töröltetted, kezdőként nem is tudod.
2020. okt. 31. 22:55
 43/63 anonim ***** válasza:
46%
Tesóméknál 3 hós baba van, nemhogy maszkot, még steril köpenyt is kapott mindenki aki menni akart hozzájuk baba nézőbe, senkiben nem merült fel ezzel kapcsolatban ellenérzés, ugyanis nem fájt, cserébe láthattuk a kis jövevényt :)
2020. okt. 31. 23:24
 44/63 anonim ***** válasza:
89%

Ebben a formában ezt nem tartom jogosnak. Te is hazaviheted a vírust, a férjed is a munkahelyéről, akkor is ha maszkban vagytok. Otthon ugye nem viselitek, tehát ebből a szempontból nem látom értelmét, miért kéne anyósra ráerőltetni a maszkot a látogatás során. Azt a helyedben persze kikötném hogy mosson kezet és ne puszilgassa, de a maszkot nem vetetném fel vele.

Csak még egy gondolat. Az engem jobban aggasztana a maszkviselésnél is, hogy a férj hetente alszik anyósnál. Sajnos ez meg fogja alapozni a jövőbeni kapcsolatotokat. Ne legyen igazam, de anyóssal szemben neked nem lesz szavad, bele fog ugatni mindenbe a gyerekkel kapcsolatban stb...

2020. okt. 31. 23:58
 45/63 A kérdező kommentje:

44: van abban igazság, amit írtál anyósom szerepével kapcsolatban. De mit tehetnék? Nincs azzal bajom, hogy jó a kapcsolatuk, sőt!! De aki itt hagyja a pár hónapos kisbabáját éjszakára...annak mit mondjak?

Ez van. :(

2020. nov. 1. 02:54
 46/63 anonim ***** válasza:
72%

Kérdező! Én megértelek. Szerencsére nem most van kisbabam. De amit láttam.....a vírus kellős közepén született a barátnőm kisbabaja. Csak a nagyszülők es a testvérek látogatták meg. Kivétel nélkül es3 kérés nélkül vették fel a maszkot. Nyilván te is hazavihetsz bármilyen betegséget de te tudod csak azt, hogy mit teszel azert, hogy ne kapd el.

A másik probléma a férjed. Nem akarlak megsérteni vagy rosszindulatú hozzászólást írni de nem lesz ez igy hosszú távú kapcsolat. A családjának akikkel alszik ti kellene hogy legyetek nem pedig az anyja már. Hasonló cipőben jartam annak idején. Hat nem az anyjánal aludt.

2020. nov. 1. 05:43
 47/63 anonim ***** válasza:
Ez nekem is eszembe jutott már csak nem akartam más irányba elvinni az egészet.
2020. nov. 1. 09:35
 48/63 anonim ***** válasza:
34%

Jajjj, H1N1 idején voltam terhes, akkor szültem, hisztériát nem csináltam, mint ahogy most se csinálnék.

Semmi baja nem lesz a babának, politikai fertőzés még nem éri el.

2020. nov. 1. 09:49
 49/63 A kérdező kommentje:

46: köszönöm a választ, és az őszinteséged :)

Nagyon össze vannak nőve a mamával, egyedül nevelte, egyedül van otthon...ettől még persze abnormális amit csinál.

Egyelőre tehetetlen vagyok :(

2020. nov. 1. 11:37
 50/63 anonim ***** válasza:
91%

Ne haragudj meg de én nem is vállaltam volna egy olyan férfival gyereket aki heti szinten ott alszik az anyjánál. Anyósom is egyedül lakik meghalt a másik fia és a férje is de párom mégsem akar ott aludni...

Megkérdezted már ki igényli ennyire az ottalvásokat vagy mi a fenének alszik ott?

2020. nov. 1. 11:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!