Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?
40: bocsánat, nem akartam törölni, nem vagyok képben még az ikonokkal, azt hittem csak "dislike"-olom, aztán láttam, hogy eltűnt. Még egyszer, ne haragudj. Kezdő vagyok még itt.
Nem képzelek semmit magamról, véletlen volt.
Ebben a formában ezt nem tartom jogosnak. Te is hazaviheted a vírust, a férjed is a munkahelyéről, akkor is ha maszkban vagytok. Otthon ugye nem viselitek, tehát ebből a szempontból nem látom értelmét, miért kéne anyósra ráerőltetni a maszkot a látogatás során. Azt a helyedben persze kikötném hogy mosson kezet és ne puszilgassa, de a maszkot nem vetetném fel vele.
Csak még egy gondolat. Az engem jobban aggasztana a maszkviselésnél is, hogy a férj hetente alszik anyósnál. Sajnos ez meg fogja alapozni a jövőbeni kapcsolatotokat. Ne legyen igazam, de anyóssal szemben neked nem lesz szavad, bele fog ugatni mindenbe a gyerekkel kapcsolatban stb...
44: van abban igazság, amit írtál anyósom szerepével kapcsolatban. De mit tehetnék? Nincs azzal bajom, hogy jó a kapcsolatuk, sőt!! De aki itt hagyja a pár hónapos kisbabáját éjszakára...annak mit mondjak?
Ez van. :(
Kérdező! Én megértelek. Szerencsére nem most van kisbabam. De amit láttam.....a vírus kellős közepén született a barátnőm kisbabaja. Csak a nagyszülők es a testvérek látogatták meg. Kivétel nélkül es3 kérés nélkül vették fel a maszkot. Nyilván te is hazavihetsz bármilyen betegséget de te tudod csak azt, hogy mit teszel azert, hogy ne kapd el.
A másik probléma a férjed. Nem akarlak megsérteni vagy rosszindulatú hozzászólást írni de nem lesz ez igy hosszú távú kapcsolat. A családjának akikkel alszik ti kellene hogy legyetek nem pedig az anyja már. Hasonló cipőben jartam annak idején. Hat nem az anyjánal aludt.
Jajjj, H1N1 idején voltam terhes, akkor szültem, hisztériát nem csináltam, mint ahogy most se csinálnék.
Semmi baja nem lesz a babának, politikai fertőzés még nem éri el.
46: köszönöm a választ, és az őszinteséged :)
Nagyon össze vannak nőve a mamával, egyedül nevelte, egyedül van otthon...ettől még persze abnormális amit csinál.
Egyelőre tehetetlen vagyok :(
Ne haragudj meg de én nem is vállaltam volna egy olyan férfival gyereket aki heti szinten ott alszik az anyjánál. Anyósom is egyedül lakik meghalt a másik fia és a férje is de párom mégsem akar ott aludni...
Megkérdezted már ki igényli ennyire az ottalvásokat vagy mi a fenének alszik ott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!