Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Maszkprobléma koronavírus...

Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy elég aktív:boltba,piacra jár,ő takarítja a társasházi lépcsőházat.Kértem,hogy ha megérkezik ne vegye le a maszkot itthon sem,mire ő és a férjem is megsértődött.Segítsetek kérlek, mivel győzzem meg?

2020. okt. 31. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
84%

Onnantól kezdve higy a férjed nála alszik rendszeresen nincs sok értelme. Gondolom a férjed ott nem maszkban van egész nap, nem abban vacsoráznak egy asztalnál stb. Tehát ha nem a nagymama akkor a férjed viszi haza a vírust. Ellenkező esetben megérteném de csak ha mindannyiotokon van mert csak úgy van értelme (mert bárki b@rmit mond egy 70 évesnek már nem olyan az immunrendszere mint egy 30 évesnek) .

Amúgy ez így fura. Az elején szó se volt arról hogy te is fel vennéd a maszkot. Most hogy hárman is megkérdeztük végre kibököd hogy dehát te is felveszed. De akkor miért sértődött meg a férjed ha rajtad is lenne maszk? Szerintem eredetileg nem is akartad felvenni, csak másoktól vártad el. De ez csak az én véleményem.

2020. okt. 31. 16:40
 32/63 anonim ***** válasza:
60%

Ez megint egy anyósellenes hiszti kérdés, semmi más.

A férjed is bármikor hazaviheti a vírust, hiába írtad, hogy fegyelmezetten használja. Honnan tudod, hogy anyósod nem használja rendeltetésszerűen a maszkot?

2020. okt. 31. 17:31
 33/63 anonim ***** válasza:
64%

"mert bárki b@rmit mond egy 70 évesnek már nem olyan az immunrendszere mint egy 30 évesnek) ."

Nem is ezt írtam, hanem azt, hogy nincs olyan, hoigy körhöz kötött betegség, attól hogy valaki x éves még nem biztos, hogy beteg.

2020. okt. 31. 17:56
 34/63 A kérdező kommentje:
33: azért nem írtam a legelején, mert nem is merült fel bennem, hogy ez nem evidencia. Akkor is hordtam, mikor az én idős szüleim jöttek. Engem nem kell külön megkérni rá. Mástól sem várok többet, mint amennyit én megteszek.
2020. okt. 31. 18:17
 35/63 A kérdező kommentje:
Bocsi, 31nek válaszoltam előbb.
2020. okt. 31. 18:18
 36/63 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ezt már elég rendesen túltolod. Az meg egyenesen nevetséges, hogy a férjed heti rendszerességgel az anyjánál alszik. Ennyi erővel ő is folyton maszkot kellene, hogy viseljen, hiszen ugyanúgy hazahozhatja tőle.
2020. okt. 31. 19:22
 37/63 A kérdező kommentje:
46: lehet túltolom, de első gyermekes anyukaként bocsánat érte. Ez az első GYK-s kérdésem. Döbbenet. Bírom én a kritikát, de akkor a férjemet kérdeztem volna. Segítséget kértem, nem csesztetést. Lehet valaki más véleményen, arra is kíváncsi vagyok. Csak a stílus... Akinek nem inge, azoknak köszönöm az építő válaszokat. Fórum részemről zárva. Aki akar veszekedjen tovább nyugodtan :P
2020. okt. 31. 19:29
 38/63 anonim ***** válasza:
56%
Az én gyernekem 5 évvel ezelőtt született. Sosem fogom elfelejteni, hogy az anyosom úgy jött be, hogy első uta fürdőszoba alaposan kezetmosott. Majd kézfertőtlenítőzött és felvette a maszkot. Pedig 5 éve koronavirus a kanyarban se volt.
2020. okt. 31. 19:38
 39/63 anonim ***** válasza:
19%

Nem, 5 éve h1n1 volt XD

Viccet félretéve újszülőttnél minden normális ember ezt teszi.

2020. okt. 31. 20:56
 40/63 anonim ***** válasza:
28%
Úgy látom, töröltette a kérdező a válaszomat, de, ha ennyire nem bírja a kicsinyke kis lelke, mert ő anyuka lett, akkor leírom újra, de szebben ok. Borzalmas, hogy mennyire lenézed a másikat, mint időst. Te nem vagy normális, hogy nem bírod a kritikát, mit képzelsz magadról? Másnak is van kölyke, nem csak neked, mégsem nézi le az idősebbet. Persze, hogy fel volt háborodva rád a pali, mert annak van még némi esze.
2020. okt. 31. 22:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!