Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?
23-nak: hidd el, kb. 1000szer feltettem ezt a kérdést magamnak :( :( teljesen tanácstalan vagyok :(
Akik azt hiszik, a mamával akarok kitolni, üzenem: nagyon kedves, odaadó anya és nagymama, semmi bajom vele, örülök, hogy jön látogatóba.
Csak míg ő (hál'Isten) kicsattan az egészségtől, én asztmás, epilepsziás vagyok, és a baba meg még olyan picike.
Nem akartam itt vitát generálni,csak kíváncsi voltam mások hogy látjàk. Nincsenek kisbabás ismerőseim.
22: én anyukám, apukám, barátnőm járt itt az elmúlt 2 hétben, kérni se kellett őket, végig maszkot viseltek.
26: biztos, hűséges, efelől kétségem sincs.
"Mert nincs olyan hogy egy 70 éves kicsattan az egészségről akkora sem ha aktív. A korából adódóan vannak már betegségei"
Ez nettó hülyeség. Anyósom 75 éves, a világon semmi baja, teljesen egészséges. A szomszedasszonyom 84, szinten egészséges. Nincs olyan, hogy körből adódó betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!