Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Maszkprobléma koronavírus...

Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy elég aktív:boltba,piacra jár,ő takarítja a társasházi lépcsőházat.Kértem,hogy ha megérkezik ne vegye le a maszkot itthon sem,mire ő és a férjem is megsértődött.Segítsetek kérlek, mivel győzzem meg?

2020. okt. 31. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
76%
Anyósodon kívül még kinek kell maszkot, hordani, ha elmegy hozzátok? De ennyi erővel ti is bárhol, bármikor haza vihettek bármilyen betegséget. Nem csak a koronát.
2020. okt. 31. 14:46
 22/63 anonim ***** válasza:
90%
Mondjuk én inkább azon gondolkodnék és aggódjék a helyedben, hogy egy felnőtt, házasember, egy apa mi a faxért alszik az anyjánál hetente egyszer....
2020. okt. 31. 15:03
 23/63 anonim ***** válasza:
85%
na mondtam én, hogy a maszk csak a felszín..nagyobb baj, hogy a kisfiú még mindig a mama cicijét szopizza
2020. okt. 31. 15:25
 24/63 A kérdező kommentje:

23-nak: hidd el, kb. 1000szer feltettem ezt a kérdést magamnak :( :( teljesen tanácstalan vagyok :(

Akik azt hiszik, a mamával akarok kitolni, üzenem: nagyon kedves, odaadó anya és nagymama, semmi bajom vele, örülök, hogy jön látogatóba.

Csak míg ő (hál'Isten) kicsattan az egészségtől, én asztmás, epilepsziás vagyok, és a baba meg még olyan picike.

Nem akartam itt vitát generálni,csak kíváncsi voltam mások hogy látjàk. Nincsenek kisbabás ismerőseim.

2020. okt. 31. 15:26
 25/63 anonim ***** válasza:
97%
Bocs', de biztos, hogy hetente 1x az anyjánál alszik?
2020. okt. 31. 15:36
 26/63 A kérdező kommentje:

22: én anyukám, apukám, barátnőm járt itt az elmúlt 2 hétben, kérni se kellett őket, végig maszkot viseltek.

26: biztos, hűséges, efelől kétségem sincs.

2020. okt. 31. 15:54
 27/63 anonim ***** válasza:
87%
De te is felveszed? Mert nincs olyan hogy egy 70 éves kicsattan az egészségről akkora sem ha aktív. A korából adódóan vannak már betegségei. Neked is fel kellene venned a maszkot. Így lenne a korrekt.
2020. okt. 31. 16:11
 28/63 A kérdező kommentje:
28: felveszem, ez kétirányú utca. Én annak idején nem élvezhettem a nagyszülői gondoskodást, szeretetet, azt szeretném, hogy a kislányom sokáig mamázhasson :)
2020. okt. 31. 16:17
 29/63 anonim ***** válasza:
74%
Számtalan betegség leselkedik ránk, a szüleinkre, gyerekeinkre. Egy csomót nem tudsz megelőzni maszkkal, mert nem onnan fertőz. Burokban meg nem lehet élni amúgy. Mi akkor húztunk maszkot, amikor a gyerekünk pici baba volt, ha betegek voltunk, tehát tüneteink voltak. Betegen meg nem jött senki. Nyilván a higiénia alap volt mindig is. Én ettől többet senkitől nem várnék el. Ha nincs semmi bajom, nem ülök itthon maszkban.
2020. okt. 31. 16:21
 30/63 anonim ***** válasza:
54%

"Mert nincs olyan hogy egy 70 éves kicsattan az egészségről akkora sem ha aktív. A korából adódóan vannak már betegségei"

Ez nettó hülyeség. Anyósom 75 éves, a világon semmi baja, teljesen egészséges. A szomszedasszonyom 84, szinten egészséges. Nincs olyan, hogy körből adódó betegség.

2020. okt. 31. 16:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!