Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Maszkprobléma koronavírus...

Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?

Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy elég aktív:boltba,piacra jár,ő takarítja a társasházi lépcsőházat.Kértem,hogy ha megérkezik ne vegye le a maszkot itthon sem,mire ő és a férjem is megsértődött.Segítsetek kérlek, mivel győzzem meg?

2020. okt. 31. 13:34
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 A kérdező kommentje:
Arról nem is beszélve, hogy én is asztmás vagyok.
2020. okt. 31. 13:38
 2/63 anonim ***** válasza:
93%
Nem fogod meggyőzni őket.
 3/63 anonim ***** válasza:
48%
Megérthetné, hogy mivel jár minden felé,ezért a baba miatt feltehetné a maszkot. Jobb a bajt megelőzni. A férjed nem áll ki melletted?
 4/63 anonim ***** válasza:
80%
Te házad te szabályod.
2020. okt. 31. 13:39
 5/63 anonim ***** válasza:
60%
Ti is viseltek otthon maszkot?
2020. okt. 31. 13:39
 6/63 anonim válasza:
40%

Amikor máshova megy, akkor szokott vigyázni (hord maszkot és rendszeresen kezet mos)? Ha nem akkor biztos kicsit erősebb hangnemben mondanám neki hogyha nem hajlandó maszkot hordani akkor ne is jöjjön.

Arra kíváncsi lennék hogy mi a válasza arra hogy a saját kényelme miatt minimum három ember egészségét és rossz esetben életét veszélyezteti. Amennyire én tudom a nagyon kicsi gyerekek simán átmennek rajta a legtöbb esetben, de ettől függetlenül nem kéne ezzel kísérletezni. Amúgy a férjed se áll ki melletted?

2020. okt. 31. 13:41
 7/63 anonim ***** válasza:
58%

Vegyél egy vadiúj, tiszta maszkot (a használt is eléggé fertőző) és az ajtóban mondd meg neki, hogy felveszi, vagy te elmész azonnal a gyerekkel a parkba!

A gyerek legyen erre már felöltöztetve, hogy csak menni kelljen vele, levetkőztetni le lehet.

Tanulj meg kiállni a gyerekedért és magadért, még az idióta férjeddel szemben is! Az eszem megáll! Egyébként 3 unokás nagyszülő vagyok.

2020. okt. 31. 13:42
 8/63 anonim ***** válasza:
64%
Te otthon vagy egész nap, nem mész sehova a ygerekkel? A férjed nem jár dolgozni? Ha igy van, oke, igazad van, vegyen fel maszkot. Ha kijársz a gyerekkel, a férj meg eljár dolgozni, akkor ez csupán egy hogyan baxunk ki anyóssal hiszti
2020. okt. 31. 13:51
 9/63 anonim ***** válasza:
37%

Ha szoptatod akkor te immunrendszered védi a gyereket is, úgyhogy felesleges a hiszti.

Én inkább azon aggódnék, nehogy én öljem meg az idős anyóst.

2020. okt. 31. 13:52
 10/63 anonim ***** válasza:
72%
Aki lepontozott, ki tudná nekem fejteni, hogy mivel veszélyesebb az anyós maszk nelkuli latigatasa, mint amikor a kerdezo elmegy a gyerekkel vasarolni, vagy a ferj dolgozni?
2020. okt. 31. 13:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!