Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?
Amikor máshova megy, akkor szokott vigyázni (hord maszkot és rendszeresen kezet mos)? Ha nem akkor biztos kicsit erősebb hangnemben mondanám neki hogyha nem hajlandó maszkot hordani akkor ne is jöjjön.
Arra kíváncsi lennék hogy mi a válasza arra hogy a saját kényelme miatt minimum három ember egészségét és rossz esetben életét veszélyezteti. Amennyire én tudom a nagyon kicsi gyerekek simán átmennek rajta a legtöbb esetben, de ettől függetlenül nem kéne ezzel kísérletezni. Amúgy a férjed se áll ki melletted?
Vegyél egy vadiúj, tiszta maszkot (a használt is eléggé fertőző) és az ajtóban mondd meg neki, hogy felveszi, vagy te elmész azonnal a gyerekkel a parkba!
A gyerek legyen erre már felöltöztetve, hogy csak menni kelljen vele, levetkőztetni le lehet.
Tanulj meg kiállni a gyerekedért és magadért, még az idióta férjeddel szemben is! Az eszem megáll! Egyébként 3 unokás nagyszülő vagyok.
Ha szoptatod akkor te immunrendszered védi a gyereket is, úgyhogy felesleges a hiszti.
Én inkább azon aggódnék, nehogy én öljem meg az idős anyóst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!