Maszkprobléma koronavírus idején: anyósom (70) látogatni készül a 4 hónapos babámat,tömegközlekedve és taxival érkezik. Nem hajlandó itthon maszkot viselni. Igaza van?
Figyelt kérdés
Azt tudni kell, hogy elég aktív:boltba,piacra jár,ő takarítja a társasházi lépcsőházat.Kértem,hogy ha megérkezik ne vegye le a maszkot itthon sem,mire ő és a férjem is megsértődött.Segítsetek kérlek, mivel győzzem meg?2020. okt. 31. 13:34
11/63 anonim válasza:
7es. Igen a parkba biztos kevesebb az esélye, hogy elkap valamit... Egyébként a mamára sokkal veszélyesebb az egész mint a babára. Mi fordítva voltunk vele, nem vittük a dédihez a gyerekeket mert nem akartuk, hogy beteg legyen a mama.
12/63 anonim válasza:
Kérdező te veszel maszkot otthon mikor megy a mama? Elvégre ő a veszélyeztetett korú.
13/63 anonim válasza:
11!
Parkban? Mert csak oda megy a kérdező? Nem kell bevásárolnia soha? Orvoshoz, védőnőhöz se viszi a gyereket? De erdekes.
14/63 anonim válasza:
13. Ironikusan írtam, hogy a parkba is össze szed bármit. Meg valószínű igen, elmegy mindenhova. Szerintem ez a kérdező részéről direkt kötekedés az anyós felé.
15/63 anonim válasza:
valószínűleg van itt más probléma is, a maszk csak ürügy.
17/63 anonim válasza:
Úgy lenne igazságos hogy ti is vesztek maszkot mert a mama is veszélyeztetett.
18/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket.
Férjem nagyon imádja a mamát, hetente egyszer hazamegy aludni is...szóval gondolhatjátok.
Én ugye itthon vagyok, ha boltba megyek, maszkolok, alaposan fertőtlenítek itthon. Férjem dolgozik, még a munkahelyén is maszkot visel, nagyon fegyelmezett ilyen szempontból.
A mama is biztos visel maszkot a csavargás közben, de nem tudom mennyire szabályosan, stb.
2020. okt. 31. 14:31
19/63 anonim válasza:
A férjed ott alszik az anyjánál? Hát akkor te az anyós elleni vitában mindig alul fogsz maradni és mindig 2.3.leszel a gyerekeddel mert első lesz a férjednek a mama. Nekem is pici gyerek van és egy 4 éves de nem vetetek maszkot a nagyszülőkkel.mossonak kezet és ennyi. Ha ugy van hazaviheted te is vagy a férjed is simán a vírust.
20/63 anonim válasza:
Nyilván a mamát se engedik fel a tömegközlekedésre maszk nélkül, sem be a boltba, sőt egyre több helyen még azért is szólnak, ha nincs az orron, szóval ugyanannyira fertőzhet a nagymama, mint ti. Én nem erőltetném a maszkot. Mosson kezet, ha megjön hozzátok és ennyi. Ha pedig bármilyen tünete van, akkor ne is jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!