Hogyan dolgozzam fel olyaskinek a halálát, aki 24 éves volt és tragikusan hirtelenséggel meghalt 2 hete? Nem koronavírusban vesztette el életét!
Keress fel gyásszal foglalkozó terapeutát!
Agyi értágulat, trombózis lehetséges ilyen korban is. Az ugyanolyan hirtelen mint egy gàzolás.
Fölösleges ezen kattogni, mert VAN másvilág. Dettó ugyanez mint amiben ő itt élt.
Leklónozzák és visszateleportálják, csak hát ebbe a világba már nem lehet, mert a halála létrejött mint információ itt, de a mögöttünk (időben) jövő világba (téridőbe) vissza tudja tenni az "Isten".
Tök mindegy, hogy hiszel-e benne, a 100%-os másolata éli az életét uganúgy tovább és ott is facebookoztok.
Ez van, ma már ez nem olyan hihetetlen sztori.
Még egyszer. Ő éli a világát a másvilágon MOST, ugyanúgy ahogy te is itt.
A téridő egy folyamatos alagút, amiben ugyanazok a világok követik egymást. Tudom, hihetetlen, meg felfoghatatlan, de ez van. Attól, hogy ezt nem tanítják még létezHET.
Akkor csak volt valami baja.
Ha osszeesett. Gondolom valami rejtett dolog.Agyi aerunizma pl.
Sajnaljuk amugy.
Hat, en a kutyam halalat nem tudtam 1 eve feldolgozni.
Vagyis feldolgoztam de sosem felejtem el.
Kb a gyasz is ilyen.
Meg tudlak érteni - bár ha nem volt közöttetek párkapcsolati státuszról szó soha, egy kicsit tényleg furcsállom a mélyebb gyászt...
Plátói érzelmeket tápláltál iránta titokban? Nem volt bátorságod a szüleinek még megemlíteni sem, hogy esetleg tetszik egy kicsit a lányuk?
A koronavírus a legújabb kutatások szerint már az AGYI IMMUNRENDSZERRE is hatással van!
Ezenkívül elképzelhető, hogy nagyon sok SZELLEMI TELJESÍTMÉNY van az erek elhasználódása/elhalása mögött valójában. (Túl stresszelhette magát otthon valamilyen okból. Akár egy dolog, akár több is lehetett a háttérben...)
Ezt a titkot már ÖRÖKRE MAGÁVAL VITTE a sírba.
Ui: vigasztalódhatsz GYÁSZTERÁPIÁVAL, GYÁSZCSOPORTTAL - vagy akár egy vallásos (evangélikus, református) közösséggel is! (A protestánsoknak NAGYON MEGNYUGTATÓ ISTENKÉPÜK van! Ellentétben a római katolikusokkal...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!