Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beleugat hogy nem...

Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.

Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.

2020. okt. 3. 09:52
 71/100 anonim ***** válasza:
78%
Az utolsó előtti válaszoló szépen megfogalmazta a lényeget: csak egy rosszindulatú anyós pofázik bele a menye és a fia anyagi ügyeibe. Fordul majd még a kerék az évek alatt, de az, hogy egy nőt így gyaláznak mások, eszméletlen...
2020. okt. 4. 18:52
 72/100 anonim ***** válasza:
87%
Én voltam régen idősek otthonában, előttem pelenkázta az ápoló a beteg bácsikat, esküszöm kimentem, bocsánatot kértem, de ezt nagyon erős gyomorral lehet csak bírni. Aki ezeket elvárná tőled, az menjen és próbálja ki előbb.
2020. okt. 4. 18:54
 73/100 anonim ***** válasza:
73%
A kérdezőtől senki nem várja el az idősgondozást, mert valóban nem mindenki alkalmas rá, azonban anyagi gondok esetén annyit megtehet, hogy átmenetileg elvállal nem a végzettségének megfelelő munkát is, a korábbi hszekben már ki lett ez tárgyalva, nem adott egyenes választ, innentől kezdve számomra hiteltelen. Varja a sült galambot egy olyan szakmával, amiből amúgy is dunát lehet rekeszteni. Végülis mindegy, ha a párjának megfelel így, el is tarthatja, ez mindenkinek saját értékrendje, hogy mennyire utalja rá magát másra.
2020. okt. 4. 18:58
 74/100 anonim ***** válasza:
74%
De igenis adott rá teljesen normális, egyáltalán nem kitérő választ! Beadta egy csomó helyre, és nem is válaszolnak neki. Meddig szapuljátok? Nem ez volt a kérdése, hogy miért nincs munkája, nem veszitek észre? Itt nem segítséget kap, hanem még jobban lehúzzátok!
2020. okt. 4. 19:00
 75/100 A kérdező kommentje:
74 Nem veszem figyelembe, igen beadtam minőségellenőr munkára is vagy a Lidlbe.Rosszkor keresek, a COVID miatt sokan vesztették el a munkájukat tudom.
2020. okt. 4. 19:08
 76/100 A kérdező kommentje:
68 Nem nézem szarba, épp azt írtam korábbi hozzászólásban, elismerésem aki ezt csinálja mert ehhez elhivatottság kell, még azt se mondhatom ,hogy a pénz miatt bírják ki mert nem fizet jól.
2020. okt. 4. 19:10
 77/100 anonim ***** válasza:
81%
Kitartás! Sokan vagyunk, akik nagy bajban vannak anyagilag, hiába keresünk munkát. Nem szabad feladni. Sok sikert!
2020. okt. 4. 19:11
 78/100 A kérdező kommentje:
77 Köszönöm szépen. Sok sikert neked is. Sajnos sokan nem gondolnak bele ,hogy bárki kerülhet ilyen helyzetbe.
2020. okt. 4. 19:28
 79/100 anonim ***** válasza:
56%

31-es Jó ég! Azt hittem, hogy a "nem szabad átlépni a gyereket, mert nem nő meg" csak a párom családjára jellemző egyedi agyrém. Ismerős ez a logikát, és tudományos magyarázatokat mellőző érvelés az anyós részéről.

Kérdező! Ne keseredj el! Azért gondolj bele az anyós helyzetébe aki félti a fiát. Anyaként Te is aggódnál nehogy a gyereked egy lehúzós világlustáját fogjon ki. Viszont ez nem teszi elfogadhatóvá a módszeres, kitartó, rosszindulatú macerálását. Ne legyél kisnyúl, Te is határozottan védd meg magadat,ez ne csak a párod feladata legyen. Lássa az anyós, hogy összezártok, egységben működtök! Legyél türelmes, fogsz találni munkát.

2020. okt. 5. 10:31
 80/100 A kérdező kommentje:
79 Az anyós nem gondol bele ,hogy ő maga olyan helyen dolgozott estis érettségivel, ahol ma már diplomások/többdiplomások között válogatnak. Nem őt akarom ezzel bántani csak nem fogja fel ,hogy ez már más világ. Meg tényleg ha fordított helyzet lenne én is tàmogatnám a pàromat benne.
2020. okt. 5. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!