Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beleugat hogy nem...

Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.

Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.

2020. okt. 3. 09:52
 51/100 A kérdező kommentje:
Nem operàtornak jelentkeztem, ha jól emlékszem minőségellenőr volt a meghirdetett hely, és ez nem irodai munkát jelent.
2020. okt. 3. 21:10
 52/100 anonim ***** válasza:
78%

nem hiszem el, hogy gyakorlattal, pnzügyi területen ne tudnál elhelyezkedni...890 aktív pénzügyes állás van jelenleg a professionon

valami komoly gond lehet a CV-del, ha be se hívnak interjúra

2020. okt. 3. 23:39
 53/100 anonim ***** válasza:
90%
Egy tanács: ha alacsonyabb végzettséget igénylő helyre jelentkezel (pl. operátorok munka, takarítás, minőségellenőr), semmiképpen se írd bele az önéletrajzodba a felsőfokú végzettséget, mert azzal csak akkor vesznek fel, ha nem találnak mást!
2020. okt. 3. 23:46
 54/100 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Mélységesen egyetértek veled, ne hallgass azokra, akik itt lehordanak. Nem azért tanultál, hogy egy gyárban robotolj, vagy elmenj a LIDL-be, vagy ilyen helyekre. Ettől nem vagy lenèző, egyszerűen annyit kellene mindenkinek megértenie, aki belèdrúg, hogy te éveket tanultál egyetemi szinten, és jelenleg is azon vagy, hogy munkád legyen. Felháborít, hogy egy anyós felhatalmazza magát, hogy belepofázzon anyagi kérdésekbe, nem tudom, honnan veszik ezek az asszonyok a bátorságot ahhoz, hogy téged minősítsenek, vagy irányítsanak. Neked van egy végzettséged, ami gondolom anyóspajtásnak életében nem volt, és nem a boltban van a helyed a bolti eladók között. Nekik is volt lehetőségük tanulni anno, de nekik az elég volt, hogy egész nap kasszáznak. Ez így tök oké, mert van, aki szereti a munkáját. Te viszont nem vagy köteles más miatt egy olyan munkát napi szinten elvégezni, amitől rosszul vagy (pl.idősgondozás, betegellátás, takarítás). Ez egyszerűen a te saját autonómiádat sérti. A párodnak igaza van, szard le, hogy mit dumál az anyja. Elképesztő, hogy milyen pofátlan, ritkìtsd vele a találkozókat, mert ha lesz egy klassz állásod, majd talál valami mást, amibe beleütheti az orrát. Ne engedd, hogy más ember irányítsa az életed. Hidd el, nem vagy egyedül ezzel, én is sok szemètsèget eltűrtem, áskálódást, stb. Az a legfontosabb, hogy a párod ismer, szeret téged. Elfogadja, hogy keresed a neked megfelelő állást.

Ui.: Diplomás ember vagyok, aki szintén hosszú hónapokig állást keresett, eltartott a párom. Nagyon fájt, hogy sehonnan nem jeleztek vissza, kb 40-50 helyen volt már az önéletrajzom beadva, minden nap csak vártam és vártam, de semmi. El kellett költöznünk, hogy legyen állásom, de az anyósom engem is nagyon kikezdett emiatt. Otthon sokat sírtam, annyira bizonyítani akartam, de sehová nem kellettem, hiába tanultam éveket. Mo-n nagyon nagy a munkanélkülisèg, komoly problémák vannak, érdemes itt a habzó szájú kritikusoknak elolvasnia jópar tudományos cikket vagy kutatást. Ha Magyarország elmaradottabb részén élsz, esélytelen szinte elhelyezkedni.

2020. okt. 4. 00:10
 55/100 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem se foglalkozz másokkal.

Nekem augusztusban járt le a gyesem és a férjemmel megbeszéltük, hogy idén már ne is keressek új munkát. Költözés is tervben van, így inkább utána keressek közeli munkahelyet.

Megengedhetjük ezt a luxust, hogy még fél évig nem is keresek. Amikor a férjem keresett munkát, az én fizetésemből éltünk, és jó döntés volt, hogy nem vállalt el mindenféle munkát, csak azért, hogy elmondhassa magáról, hogy dolgozik. Azóta 10 éve a cégnél dolgozik.

És ami nevetséges az egészben, hogy még a szomszéd nénit is az érdekli mikor és hová megyek vissza dolgozni. Mintha magyarázkodnom kéne bárkinek vagy számadást kéne adnom mit miért teszünk.

Ha a párod azt mondja, hogy nem zavarja, akkor téged se zavarjon ki mit mond.

2020. okt. 4. 10:34
 56/100 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, legalább megyét írj, hogy hol keresel, vagy esetleg kisebb körzetet!

Kizártnak tartom, hogy ilyen végzettséggel ne legyen állás. Legfeljebb egy picikét ki kell lépned a komfortzónádból, és utazni kell a munkahelyre...

2020. okt. 4. 11:07
 57/100 anonim ***** válasza:
79%

52: oops, most látom, hogy már te is leírtad előttem (#56 vagyok)

Milyen referenciáid vannak, kérdező? MIlyen cégeknél dolgoztál előtte...?

2020. okt. 4. 11:08
 58/100 anonim ***** válasza:
43%
Az ilyen anyós azt hiszi, hogy mindenről be kell számolnia másnak, anyagi kérdésekbe viszont az, hogy beleszól, nagyon durva.
2020. okt. 4. 13:39
 59/100 anonim ***** válasza:
65%
A párod -cserében a szexért- eltart még egy darabig, de előbb-utóbb kidob és keres egy normális nőt aki levesz némi anyagi terhet a válláról, és nem csak élősködik rajta.
2020. okt. 4. 14:17
 60/100 anonim ***** válasza:
36%
Ha egy nőt kitartanak, azt hívják prostitúciónak.
2020. okt. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!