Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?
Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.
Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.
Engem azzal basztat, hogy ne lépjem át a gyereket, mert nem fog megnőni. Ennyire ostoba! Bocs az offért
Meg mindennap egyen húst, meg szar tejet veszünk 1.5 et...stb
Nem vállalod el a melót, mert van aki eltart, nem vagy szükséghelyzetben. Én kb, 10 éve voltam így, csak én egyedül éltem albiban, és mindenképpen dolgoznom kellett. Nekem is az idősgondozás volt, vagy semmi. Elvállaltam, mivel el kellett vállalnom.(Felsőfokú végzettséggel, nyelvvizsgával).
Ha téged a férjed eltart, és ez se neked, se neki nem okoz gondot, akkor ez a ti dolgotok.
Én sem a tiszteletről beszéltem, hanem arról, hogy ha KELL, akkor az ember elvállalja, amivel pénzt lehet szerezni. Én is érzékeny gyomrú vagyok, és azt sem tudtam volna elképzelni, hogy valakit mosdassak, tetőtől-talpig. Hogy valakit megszúrjak. (inzulin) Mindent meg lehet tanulni, és közelről semmi nem olyan szörnyű, mint távolról elképzelve.
Ne érts félre, nem akarlak rábeszélni, főleg, mert a férjed jóvoltából neked nem KELL mindenáron pénzt szerezned.
Közgazdász alapszak,pénzügy számvitel felsőfokú szakképzés.
Nem feltétlenül ebben keresek munkát,de nem vagyok ápolónő, az egy külön szakma és szakértelmet igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!