Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beleugat hogy nem...

Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.

Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.

2020. okt. 3. 09:52
 31/100 anonim ***** válasza:
44%

Engem azzal basztat, hogy ne lépjem át a gyereket, mert nem fog megnőni. Ennyire ostoba! Bocs az offért

Meg mindennap egyen húst, meg szar tejet veszünk 1.5 et...stb

2020. okt. 3. 11:36
 32/100 anonim ***** válasza:
67%
Igen, ezen én is gondolkoztam, lehet, nem konkrétan a munka a baja...aki kötekedni akar, úgyis fog találni mindig valamit, amibe beleköthet. Én az egyenes beszéd híve vagyok, a sarkamra állnék, és írta itt valaki, hogy lecseszte, és azóta béke van, na te is tedd ezt.
2020. okt. 3. 11:48
 33/100 anonim ***** válasza:
63%

Nem vállalod el a melót, mert van aki eltart, nem vagy szükséghelyzetben. Én kb, 10 éve voltam így, csak én egyedül éltem albiban, és mindenképpen dolgoznom kellett. Nekem is az idősgondozás volt, vagy semmi. Elvállaltam, mivel el kellett vállalnom.(Felsőfokú végzettséggel, nyelvvizsgával).

Ha téged a férjed eltart, és ez se neked, se neki nem okoz gondot, akkor ez a ti dolgotok.

2020. okt. 3. 13:34
 34/100 A kérdező kommentje:
33 Itt nem erről van szó, tényleg én tisztelem aki képes erre, de szerintem én hamarabb hánynék mint bármit is tudjak ott csinálni. Irtózok tőle. Nem azért mert lenézném ez egy nehéz elhivatottsàgot igénylő munka!!
2020. okt. 3. 13:52
 35/100 anonim ***** válasza:
56%

Én sem a tiszteletről beszéltem, hanem arról, hogy ha KELL, akkor az ember elvállalja, amivel pénzt lehet szerezni. Én is érzékeny gyomrú vagyok, és azt sem tudtam volna elképzelni, hogy valakit mosdassak, tetőtől-talpig. Hogy valakit megszúrjak. (inzulin) Mindent meg lehet tanulni, és közelről semmi nem olyan szörnyű, mint távolról elképzelve.

Ne érts félre, nem akarlak rábeszélni, főleg, mert a férjed jóvoltából neked nem KELL mindenáron pénzt szerezned.

2020. okt. 3. 14:22
 36/100 A kérdező kommentje:
35 A mindenáron elég tág kifejezés , és ebbe teljesen más ,hogy kinek mi fér bele. Most sarkítok, de van akinek az ,hogy szexuális szolgáltatást árul. Az az ő dolga, de én nem lennék rà képes.
2020. okt. 3. 14:32
 37/100 anonim ***** válasza:
56%
Milyen végzettséged van?
2020. okt. 3. 16:43
 38/100 A kérdező kommentje:

Közgazdász alapszak,pénzügy számvitel felsőfokú szakképzés.

Nem feltétlenül ebben keresek munkát,de nem vagyok ápolónő, az egy külön szakma és szakértelmet igényel.

2020. okt. 3. 17:10
 39/100 anonim ***** válasza:
70%
Akárki akármit ír, anyósnak akkor sincs SEMMI köze hozzá. A kérdező párjának van köze hozzá, akivel megosztja az életét, a pasi anyjának viszont semmi.
2020. okt. 3. 18:25
 40/100 A kérdező kommentje:
Párom újból csak annyit mondott ne foglalkozzak vele,meg,hogy majd találok munkát ne adjam fel.
2020. okt. 3. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!