Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?
Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.
Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.
Nem céghez kell elmenni szarért-húgyért, hanem magánszemélyekhez.
Megéltem ilyen helyzetet (főiskolai végzettséggel), így nem a levegőbe beszélek. Csak egy hely kell, ahol ha beválsz, ajánlanak egymás között, végül annyi lesz a munkád, hogy még válogatni is tudsz. De te tudod!
Egyébként a párodat csak akkor lehet uszítani, ha ő is kezd egyetérteni.
13 Nincsenek módos ismerőseim, nem mozgok olyan körökben akikhez takarítónő járna. Tènyleg ha nagyon átgondolom vagy 2 olyat tudok de ők is csak távoli ismerősök.
Párom nem szól csak hogy ne törödjek vele szarjam le. Csak éppen mikor már a 40. e-mailre nem reagálnak, igyis pocsék érzés akkor nem a szapulás hiànyzik mellé.
13-as vagyok
Ismerőshöz amúgy sem szabad menni, eszedbe ne jusson!
Adj fel a Jófogáson hirdetést, lakhely bejelöléssel és fogsz találni!
ja, direkt beleírtad a takarítói jelentkezésbe a ff. végzettséget, hogy véletlenül se vegyenek fel...
Ügyes!
18 Direkt csinálja,amiatt ,hogy bosszantson, ezért az ugatás jelző.
Meg oké elmondta a véleményét egyszer de nem kell 30szor leírni.
Nem szeretnék a takarításba beleragadni, azért ha nem is a végzettségem szerinti de a kettő közt más is van.
19 Valós adatokat írtam bele mindenben ez miért lenne gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!