Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beleugat hogy nem...

Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.

Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.

2020. okt. 3. 09:52
 11/100 A kérdező kommentje:
9 Nem kis idő, az előbbi hozzászólásban írtam le,vissza se jeleznek legtöbb helyről. A COVID miatt még több lett a munkanèlküli, állás meg nem sok.
2020. okt. 3. 10:12
 12/100 anonim ***** válasza:
86%
Valóban nehéz állást találni, nekem fél év volt, mire végre találtam. Anyósnak meg bocs de kb semmi köze, a te életed, a te dolgod. Oké, nem tetszik neki, de tartsa magába. Gondolom te se szólsz bele az ő életébe.
2020. okt. 3. 10:15
 13/100 anonim ***** válasza:
40%

Nem céghez kell elmenni szarért-húgyért, hanem magánszemélyekhez.

Megéltem ilyen helyzetet (főiskolai végzettséggel), így nem a levegőbe beszélek. Csak egy hely kell, ahol ha beválsz, ajánlanak egymás között, végül annyi lesz a munkád, hogy még válogatni is tudsz. De te tudod!

Egyébként a párodat csak akkor lehet uszítani, ha ő is kezd egyetérteni.

2020. okt. 3. 10:16
 14/100 A kérdező kommentje:
Komolyan màr úgy érzem amiatt jön,hogy szapuljon. Párom is csak annyi,hogy ne törődj vele,Szard le mit mond. Nekem sem jó így, ezzel meg csak belém rúg.
2020. okt. 3. 10:17
 15/100 A kérdező kommentje:

13 Nincsenek módos ismerőseim, nem mozgok olyan körökben akikhez takarítónő járna. Tènyleg ha nagyon átgondolom vagy 2 olyat tudok de ők is csak távoli ismerősök.

Párom nem szól csak hogy ne törödjek vele szarjam le. Csak éppen mikor már a 40. e-mailre nem reagálnak, igyis pocsék érzés akkor nem a szapulás hiànyzik mellé.

2020. okt. 3. 10:20
 16/100 anonim ***** válasza:
68%

13-as vagyok

Ismerőshöz amúgy sem szabad menni, eszedbe ne jusson!

Adj fel a Jófogáson hirdetést, lakhely bejelöléssel és fogsz találni!

2020. okt. 3. 10:24
 17/100 A kérdező kommentje:
16 Fent vagyok ott is,hogy állást keresek igaz a végzettségem szerint vagyok fent. Én itt a takarításra kevés esélyt látok.
2020. okt. 3. 10:28
 18/100 anonim ***** válasza:
12%
Sajnálom szegény anyósodat, hogy ilyen menye van. Nem elég, hogy kultúrálatlan, tiszteletlen bunkó vagy, mert mi az, hogy "beleugat" ?, de még lusta is. Válság van basszus, sokan annak is örülnének ha bármilyen munkát kapnának, az úrnő pedig nem hajlandó bármit elvállalni, mert elvégzett gondolom egy büfészakot és 400 ezret akar keresni. Nem lesz hosszú házasság ez.
2020. okt. 3. 10:34
 19/100 anonim ***** válasza:
28%

ja, direkt beleírtad a takarítói jelentkezésbe a ff. végzettséget, hogy véletlenül se vegyenek fel...

Ügyes!

2020. okt. 3. 10:34
 20/100 A kérdező kommentje:

18 Direkt csinálja,amiatt ,hogy bosszantson, ezért az ugatás jelző.

Meg oké elmondta a véleményét egyszer de nem kell 30szor leírni.

Nem szeretnék a takarításba beleragadni, azért ha nem is a végzettségem szerinti de a kettő közt más is van.

19 Valós adatokat írtam bele mindenben ez miért lenne gond?

2020. okt. 3. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!