Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beleugat hogy nem...

Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.

Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.

2020. okt. 3. 09:52
 61/100 anonim ***** válasza:
58%
Akkora idióták vannak itt, hogy az valami hihetetlen! Úgy látszik, ti nem fogjátok fel, hogy a kérdező jelenleg is álláskereső, folyamatosan pályázatokat ad be és szeretne SZAKMÁJÁNAK MEGFELELŐ munkát ellátni. Annyira rosszindulatúak vagytok, hogy az valami elképesztő. Kérdező, kitartás, ebben a szar helyzetben is próbálj meg derűsen előre tekinteni. Lesz munkád, pénzed, egyáltalán nem vagy élősködő. Lesz még olyan helyzet az életben, hogy a férjed szorul segítségre!
2020. okt. 4. 14:44
 62/100 anonim ***** válasza:
52%

Azt írod nem tudnád csinálni az idősgondozást. Pedig hidd el a muszáj nagy úr.

4 hónapja nincs bevételed, szükösen vagytok és válogatsz.

Bocs igaza van leendő anyóspajtinak.

Aki szarban van elvállal mindent amíg nincs jobb mert a szarnál a semminél ez is jobb.

Mondja ezt olyan aki külföldön volt 24 órás idősgondozó és pucolta a szart a fost a hányást összeszorított foggal. 😉

2020. okt. 4. 15:47
 63/100 anonim ***** válasza:
30%
Az utolsónak ez elég volt, nem csak ez a szar takarítás létezik a világon, ő ennyibe nézte magát, nem kell rá hallgatnod.
2020. okt. 4. 15:50
 64/100 A kérdező kommentje:

53 Nem szokásom hazudozni az önéletrajzban, meg ha azt kihagyom a felsőfokú képzést és az egyetemet akkor azokra az évekre mit írok be a nagy semmit? Az még rosszabb.

57 Egy hulladékgazdálkodási Cégnél dolgoztam és két építőipari vállalkozásnál mindegyiknél pénzügyi területen.

Páromat nem zavarja, szerencsére ő jól ismer és nem azért tart el mert prosti lennék, ez sértő és degradáló.

Ha fordított helyzetben lennék én is segítenék neki és nem bántanám.

2020. okt. 4. 17:05
 65/100 A kérdező kommentje:

62 Rendben ha te ezt bírtad, tedd azt mindenki maga tudja mit bír / tud elvégezni.

Megélünk nem kérünk kölcsön. Itt már mindenki arra gondol, enni sincs mit. De azért egy fizetés kiesése máshol is észrevehető szerintem.

2020. okt. 4. 17:07
 66/100 A kérdező kommentje:
Tanulni ,továbbképezni magam az jó lenne, de mivel fizetős a másoddiploma így erről letettem (egyenlőre)
2020. okt. 4. 17:08
 67/100 anonim ***** válasza:
64%

Kedves 63#

Nem képzeld, nem ennyire tartottam magam, hanem én szerettem és szeretek emberekkel foglalkozni. Számomra hálásabb munka mint irodában ülni. 😉 Nem mellesleg országot világot láttam. Tapasztaltam,és nagyon jól kerestem. 🤭

2020. okt. 4. 18:19
 68/100 anonim ***** válasza:
43%
Elég komoly, hogy a takarítás meg az idősgondozás ennyire szarba van nézve. Akik lesajnálják ezeket a munkákat, majd ne tartsanak igényt öregen arra, hogy bepelenkazzak őket. Megáll az eszem, komolyan, hogy az a helyes, hogy egy nő dologtalanul üljön otthon, mikor anyagilag szarban vannak.
2020. okt. 4. 18:40
 69/100 anonim ***** válasza:
82%

Ahogy tudsz keresgélj, ahogy eddig tetted, a sárkánynak meg nyugodtan mondjátok meg, hogy foglalkozzon a saját életével, a tiédhez semmi de semmi köze.

Egyébként bocsi, de a párodnak sokkal jobban ki kellene állnia érted, és egy ideig nem vendégül látni anyóst, ameddig nem képes tiszteletben tartani a másik ember magánéletét.

Én anno másfél évig voltam itthon, főzés és egyéb házimunka, kerti munka, állatok mellett keresgéltem, interjúkra jártam, és ennyi idő alatt találtam olyan munkahelyet ami ugyan nem szakmámon belüli ( oda sajnos több év munkatapasztalatot követeltek mindenhol), de mégis imádom ( könyvesbolt), és a férjem támogatta, hogy ne vállaljak el olyat amihez semmilyen szinten nem értek, vagy más ok miatt nem nekem való. Olvasni, könyvek közt lenni mindig imádtam. Még pakolni is szeretem őket😂 Nem voltunk gazdagok de kijöttünk.

Anyós egyszer szólt be míg nem dolgoztam, de azóta sem, mert a férjem kerek perec közölte vele, hogy ebbe ő ne szóljon bele, és ne piszkáljon engem, mert a közös döntésünk volt, hogy várunk egy jobb lehetőségre számomra, mint takarítani, vagy felnőtt pelenkát cserélni. Addig is gondoskodom róla és az otthonunkról.

Azóta persze dolgozom, évek óta, és ennek köszönheti a kedves anyós, hogy kétszer is kölcsön tudtunk neki adni mikor megszorult és kért. Akkor amúgy bocsánatot is kért, és megköszönte a pénzt, ( tudta jól, hogy nem a férjem fizujából telt rá. Bár pont nem érdekel már. Nálam elvágta magát amikor ingyenélő kitartottnak nevezett. Egyiknek sem tartottam magam , és a férjem sem. Nem is nagyon találkozom már vele, évente csak kétszer. Bőven elég is.

2020. okt. 4. 18:49
 70/100 anonim ***** válasza:
46%
Hát pedig akárhogy nézzük, a takarítás meg az ilyen nyolc osztállyal elvégezhető munkák, nem egy egyetemet végzett embernek való, nem neki kell ezeket magára erőltetni, azért, hogy ti elégedetten mondhassátok, hogy legalább DÓGOZIK. Nevetséges, hogy itt kioktatjatok, mikor normálisan leírta a körülményeit, ti meg nagyon szemét módon leprostizzátok, meg dologtalannak nevezitek. Nem évek óta munkanélküli, hanem csak négy hónapja könyörgöm. Más nők gyes után, ami három év se mennek vissza dolgozni, hanem háztartásbeliek és rengeteg munkát elvégeznek otthon is. Szemetek vagytok, akik bántjátok, hiába, ez Magyarország, ilyen emberek élnek itt, akik belerugnak más emberekbe.
2020. okt. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!