Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós beleugat hogy nem...

Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.

Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.

2020. okt. 3. 09:52
 41/100 anonim ***** válasza:
48%

Az anyós nem érdekelne,

de a párod helyében már kivágtalak volna mint a macskát szokás.

Ilyen dologtalan nőt, akinek büdös a munka és csak a kifogásokat keresi, biztosan nem tartanék el!

2020. okt. 3. 19:57
 42/100 anonim ***** válasza:
41%

Látom, hogy mindenkit lepontozol, aki nem ért egyet a hónapok óta tartó, egész napos semmit tevéseddel.

Hajrá!

2020. okt. 3. 19:59
 43/100 A kérdező kommentje:

41 Az miért kifogás ha olyan a munka amihez nem értek? Könnyű köpködni, de szerintem olyan nincs,hogy valaki mindenben csúcs szuper és minden fajta munkàhoz ért.

Remelem aki itt szemtelenkedik még soha egy napra sem volt munkanélkül és az összes létező meghirdetett álláshoz ért.

2020. okt. 3. 20:02
 44/100 A kérdező kommentje:
Az embernek a képességei,adottságai, végzettsége behatárolják a dolgokat. Én pl mindig reàl dolgokban voltam jó.Másnak meg mondjuk a kézügyessége jó és remek fodrász lehet vagy viragkötő.
2020. okt. 3. 20:06
 45/100 anonim ***** válasza:
65%
Sztem meg pont olyanok kérnek számon, akik pontosan tudják milyen ilyen helyzetben lenni. Megértem, tényleg nehéz munkát találni, de mindig vannak olyan melók, válságban is, ahova el lehet menni. Ennek semmi köze ahhoz, hogy neked mihez van affinitásod, egyedül ahhoz, hogy akarsz-e dolgozni, ezzel is terhet levéve a párodról, vagy sem. Te nem akarsz dolgozni, olyan melóra vársz, ami most a korona miatt 3x annyi időbe fog telni, mint egyébként. Van olyan meló, ahova meg elmehetnél, de nem akarsz. Ez ilyen egyszerű, ne legyél megsértődve azon, hogy tükröt tartanak neked.
2020. okt. 3. 20:11
 46/100 A kérdező kommentje:
45 Ahova elmehetnék azt nem vagyok képes elvègezni, szerintem lehánynék valakit annyira nem bírom az ilyesmit.Ahova meg jelentkeztem alacsonyabb vègzettséget igénylő helyekre pl Lidl vissza sem jeleztek.Nem csak rajtam múlik ez az egész ,nem kell úgy beállítani.Ha valaki volt már ilyen helyzetben az igenis megértőbb lehetne.
2020. okt. 3. 20:28
 47/100 anonim ***** válasza:
52%

Nem csak idősgondozás meg kereskedelem van a világon, 1-2 hónapra gyárba is elmehetnél, a nagyobbakban most is van felvétel. Vagy ott vannak a raktárak, disztribúciós központok, lehet komissiózni, stb. Most is van lehetőség, csak menni kellene utána. De a te hozzáállásod az, hogy nincs mit tenni, az egyiket nem bírom, a másikra fel se hívnak, akkor ez ennyi volt, ülök inkább otthon.

Ahogy írtam is, megértem, hogy nehéz az álláskeresés, én is voltam ilyen szituációban, elmentem édességet csomagolni 3 hónapra, és mellette ugyanúgy kerestem tovább, de legalább a nullánál többet kerestem és nem hülyültem meg otthon. Az anyóson is azért kattogsz ennyit, mert nincs amivel leköthetnéd magad, ezért agyalsz. Nem tudom hol keresel munkát, de üsd fel a professiont, garantálom neked, hogy lesz olyan munka, amit be tudsz tölteni, esetleg Nógrád meg Dél-Dunantul az, ahol semmi nincs, de mindenhol máshol gyárba tuti el tudsz menni.

2020. okt. 3. 20:42
 48/100 A kérdező kommentje:

47 Párom szerint én agyalok rajta sokat és ne foglalkozzak vele mit dumál. Szerencsére párom nem küld ilyen helyre amit nem tudnék elvégezni. Most írnék konkrét neveket nemtudom lehet e, három gyár van a bejárható közelben oda már beküldtem, egytől jött sablon mail ,hogy most nincs megüresedett pozíció ,a másik kettőtől semmi.

Férfiaknak több a lehetőség, női irodai munka a legkevesebb én meg pénzügyi területen, kis és középvállalkozásoknál szereztem gyakorlatot.

2020. okt. 3. 20:50
 49/100 A kérdező kommentje:
47 egyébként nem értelek,ahogy írod :nem hívnak fel akkor ülök otthon. Miért,tudok mást tenni ( persze figyelem mindig az új lehetőségeket) de ha valahova nem kellek, nem verhetem az asztalt ,hogy de miért ?!!
2020. okt. 3. 20:52
 50/100 anonim ***** válasza:
76%
Oke, de mire jelentkeztél? Irodai munkára vagy gyártósori összeszerelőnek? Mert a legtöbb helyen már olyan a csoportos kiválasztás, hogy reggel odamész, megcsinálod a tesztet, délutánra meg eldől, hogy felvesznek-e, kb másnap kezdhetsz. Ezt érzik itt páran, hogy mellébeszélsz, mert irodistak tényleg nem kellenek, operátorok viszont igen, amivel már lenne visszajelzés is..
2020. okt. 3. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!