Anyós beleugat hogy nem megyek el dolgozni akàrhová, elegem van belőle már , mit tehetnék?
Próbálom ignorálni de nemtudom mert a fia miatt ugye gyakran jön, kitiltani nem lehet.Mindennap kötekszik ezzel. Nem érti meg, hogy ez nem az a világ mint 30-40 éve amikor tuti állások voltak. Most vègzettségekkel sem könnyű.
Persze nem tud ràkényszeríteni olyanra amit nem akarok, de màr páromat is szítja ellenem.
Akkor vegyük sorra. Együtt élsz a pároddal egy albérletben, gyereketek nincs, ő dolgozok, te pedig otthon vagy immáron 4 hónapja és te vagy kiakadva, hogy az anyós csesztet, miközben anyagi gondjaitok vannak
Aha. Hat tudod, én nem tudnám elnézni, hogy a párom gürizzen helyettem is, ezért átmenetileg elmennék az első gyárba/teszkoba ami az utamba kerül és mellette ezerrel képezném magam, hogy több esélyem legyen a munkaerőpiacon. De te ülsz otthon és a legnagyobb problémád, hogy anyós csesztet. Hat ne adj támadási felületet hanem emeld meg a segged és húzz el dolgozni.
22 Nincsenek anyagi gondjaink nem kérünk kölcsön.Látom elkerülte a figyelmed, de jelentkeztem takarító állásra is, és igen pl a Lidlbe és a Tescoba is. Nem is jeleztek vissza.
Tovàbbtanulni már nem szeretnék,vagyis hazudok, mert jó lenne azért de a másoddiploma fizetős így azt most tényleg nem vállalhatjuk be.
Akkor amit a 6-os válaszodban írtál a rossz anyagi helyzetetekről az kamu?
Talán a pozícióhoz kellene szabni a jelentkezést, és akkor visszahívna a teszko, lévén folyton embert keresnek.
24 Nem rossz, csak nem annyira jó. Most nyilván mihez képest nézzük.
Hogy érted a pozícióhoz szabást? Nem írhatom be ,hogy kereskedelmi végzettségem van, mert nincs. És gyakorlatom sincs ebben,ennek nyoma is van,hogy hol dolgoztam eddig és egyik sem eladói munka.
Hogy dolgozol vagy nem,ahhoz egyedül neked és a párodnak van közötök. Senki másnak. Ha nektek ez így megfelel, akkor senkinek nincs joga ítélkezni,beszólogatni. Egy háztartásban meg másképp is ki lehet venni a részedet a közösből, nemcsak úgy h pénzt viszel haza. Négy hónap meg amúgy se olyan hú de sok, hogy ki kellene akadni miatta.
Ha a párod támogat abban hogy amíg nincs jó munka, addig maradj otthon, akkor mondd anyósodnak, hogy nektek ez így jó, közös megegyezéssel teszitek így. Szajkózd mint a papagáj, majdcsak ráun.
Nem tudom, hogy lehetnek ennyire életképtelenek felnőtt emberek. Egyszer beszólsz neki egy keményebb mondatot, aztán vagy békén hagy, vagy többet nem beszélsz vele. Nem kell itt rinyálni, hogy de a párom anyja stb.... Az, de te is ember vagy, és nem vagy köteles hallgatni a bszogatásait. Tudomásul kell venni, hogy nem lehet mindenkivel jó kapcsolatban lenni. Ha nem ezért cseszeget, akkor majd más miatt fog. Egyszerűen a személyeddel van baja. Ez van. Lesz munkád, akkor majd talál mást, amivel beléd rúghat. Az ilyen típusnak ez az élete.
Én elküldtem a pcsába az ex anyósomat 15 éve, azóta sem láttam. Nem is hiányzik. Aki hülye, az is marad. Nem kell az ember életébe ilyen cseszegetős pcsa. Ha párod meg megsértődik, akkor így járt. Mért annyira mamlasz, hogy nem àllította le ő az anyját. Az én ex férjem is egy nagy mamlasz volt, ezért kellett nekem lépni, ha nyugalmat akartam a kötekedő anyjától. Ezt bezzeg ő is élvezte, hogy a sárkány anyja többet nem pofázott bele az életünkbe. Lehet megsértődni a mimóza lelkű menyeknek, meg a hárpia anyósoknak. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!