Miért hívnám az anyósomat Mamának a gyerekem előtt? A keresztnevén hívom mindig! Nem úgy,hogy Mama.
Figyelt kérdés
A saját anyukám mivel az anyukám én anyunak hívom nem mamának. A gyerek mégis tudja hogy a 2 nő a nagymamája. De sok nő basszus a saját anyósát mamázza. Nem ez a bajom hanem hogy miért ekkora dolog anyóséknak ez? Hiába pörögnek én akkor is Jutkának és Bélának fogom hívni őket..2020. szept. 13. 14:17
31/63 anonim válasza:
De mégis eltérítetted azzal amilyen példát mutattál neki, érted már?
32/63 anonim válasza:
"Az oké hogy te Kornélnak hívod de a gyereked előtt mit mondasz? Gyere kisfiam segíts a KORNÉLNAK. Mert ez elég elb.szottul hangzik."
Nem ezt mondja, hanem azt, hogy "Gyere DEZSŐ szegíts KORNÉLNAK. Mert hát a saját fiát is nevn szólítja és nem fiának :D
33/63 A kérdező kommentje:
Ha Benedek a fiam miért nem hívhatom a nevén jézusom már.. Senki se hívja a Pl Bence nevű fiát Bencének h gyere Bence!?? Hanem gyere fiam?
2020. szept. 13. 15:13
34/63 anonim válasza:
Muszáj vagyok megkérdezni: ennyi ésszel, hogy maradtál eddig életben?
35/63 A kérdező kommentje:
Úristen..de gáz vagy hogy vélemény helyett idejössz kötekedni.
2020. szept. 13. 16:01
36/63 anonim válasza:
Amikor te megszülted a gyerekedet, a te anyád, apád és a gyerek apjának az anyja, apja nagymama és nagypapa lett. Ahogy te anya. De ezek szerint te nem vagy az, mivel gondolom téged is a neveden kell szólítson a gyereked. Mivel is érdemelnéd ki, hogy téged anyának szólítson, ha a hozzá legközelebbi rokonait is elidegeníted tőle?
37/63 anonim válasza:
Nem kötekedni jöttem, de mivel fájdalmasan buta vagy, komolyan érdekel, hogy hogyan boldogulsz így az életben....
38/63 anonim válasza:
Kérdező, ez jut rólad eszembe: VÁÁÁÁ!!!!
39/63 anonim válasza:
Én jártam úgy a kislányommal hogy anyukámék akikkel hetente 2X3-szor találkozunk a nevemen szólították és a kislányom is,pedig tudja hogy én vagyok az anyukája. Az édesanyámat(akinek 4 gyere van) meg nem mamának szólította hanem anyának. A gyereked/gyerekeid azt fogják mondani amit hallanak tőletek. Szerintem jobban jársz hozzá szokni ahhoz hogy apa,mama és társai. De ez csak az én tapasztalatom.
40/63 anonim válasza:
Na te pont olyan ember vagy akivel soha semmilyen formában nem szeretnék kapcsolatba kerülni.
Szinte mindenkinek ugyan az a véleménye. Leírták az okokat is és igazuk van. De te kardoskodsz. Gondolom minden helyzetben így viselkedsz..... A helyedben össze tenném a két kezem, hogy van aki elvisel ilyen természettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!