Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért hívnám az anyósomat...

Miért hívnám az anyósomat Mamának a gyerekem előtt? A keresztnevén hívom mindig! Nem úgy,hogy Mama.

Figyelt kérdés
A saját anyukám mivel az anyukám én anyunak hívom nem mamának. A gyerek mégis tudja hogy a 2 nő a nagymamája. De sok nő basszus a saját anyósát mamázza. Nem ez a bajom hanem hogy miért ekkora dolog anyóséknak ez? Hiába pörögnek én akkor is Jutkának és Bélának fogom hívni őket..

2020. szept. 13. 14:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
65%

Saját anyánk>>>anya anyu MAMA

Saját nagymamánk>>nagyi mama mami

Anyósunk>>>anyuka MAMA

Nem tudom miért fáj ez neked. A keresztnevükön hívni őket hacsak nem kifejezett kérésük nagyon személytelen dolog.

2020. szept. 13. 14:31
 12/63 A kérdező kommentje:
Másik agyfæsz mikor a gyerek szülei anyunak apunak hívják egymást közben meg elfelejtik hogy Vera és Kornél voltak anno. És már nem is azok...csak anyu és apu. Kornél és kész. A gyerek nem hülye. Ha megkérem az apját hogy segítsen fel 1 zsugor vizet akkor Kornél kérlek segíts! Nem pedig apu..
2020. szept. 13. 14:32
 13/63 anonim ***** válasza:
76%

Te jó ég, mekkora ego. Azért elég ritkán látni ilyet mikor valaki annyira öntelt hogy még a saját gyerekére sincs tekintettel.

Minek vállal gyereket az, aki szerint körülötte forog a világ?

2020. szept. 13. 14:33
 14/63 anonim ***** válasza:
96%
De a gyereknek ők anyu és apu. Magyaran ha Vera meg akarja kerni a párját, hogy vigye fel azt a vizet, akkor azt mondja, Kornél segíts. De ha pl ott a gyerek, akkor Vera azt mondja a gyereknek, Pistike, szólj már apának hogy segítsen. Ez nem agysebeszet am
2020. szept. 13. 14:34
 15/63 A kérdező kommentje:
De a gyerek nem hülye. Tudja kik a mamái. Apja anyja. Nekem az anyós Jutka. Ettől még kedvelem.
2020. szept. 13. 14:35
 16/63 anonim ***** válasza:
81%
Nem kell apunak hívnod a párod, de amikor a gyerekhez beszélsz, nem idegenítheted el így az apjától, hogy "kicsim, hazajött a Kornél" vagy "a Kornél majd mindjárt felvágja neked azt a húst". Ahogy a nagymamát sem idegenítheted el így a lelkében, hogy a Jutka így meg úgy.
 17/63 anonim ***** válasza:
90%

“Ha megkérem az apját hogy segítsen fel 1 zsugor vizet akkor Kornél kérlek segíts! Nem pedig apu..“

És amikor a gyereknek beszélsz az apjáról, akkor gondolom azt mondod neki, hogy apa, nem pedig Kornél. Ebben az esetben nem zavaró, hogy te 12 évig Kornélnak hívtad, de most ha a gyereknek beszélsz, akkor apának?

Ne legyél már gyökér...

18/63 anonim ***** válasza:
89%
Az oké hogy te Kornélnak hívod de a gyereked előtt mit mondasz? Gyere kisfiam segíts a KORNÉLNAK. Mert ez elég elb.szottul hangzik.
2020. szept. 13. 14:36
 19/63 anonim ***** válasza:
87%
Oke, kiszálltam. Ebbe a mélységbe nem lehet leereszkedni....
2020. szept. 13. 14:38
 20/63 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem sem kell ez a tulzott bizalmaskodas. El kell kerni az szemelyigazolvanyat, vagy az utlevelet, es az abban szereplo hivatalos neven kell hivni. Ha szukseges kiegesziteni a szuletesi hellyel es idovel.

Pl: Kis Peterne szulett: Nagyvazsony 1947 anyja neve: Toth Rozalia, ide adnad az uborkasalatat ?

2020. szept. 13. 14:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!