Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom konyhája csak szerinte...

Anyósom konyhája csak szerintem rettenetes disznóól? (Képpel)

Figyelt kérdés

Vasárnap látogattunk hozzájuk ebéd után, erre ez a látvány fogadott. Amikor jön hozzánk, mindig megjegyzi, milyen rendetlenség van, holott nincs. Egy 10-es skálán mennyire rendetlen ez szerintetek?

[link]

2020. máj. 18. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/89 anonim ***** válasza:
78%

A csempe, a gáz, a padló tiszta.

Sajnos az én konyhán is így néz ki, főleg vasárnap amikor levest, másodikat és sütit is csinálok.

Ha csopogne a zsír mindenről akkor lenne undorító.

Egyébként meg a glutamin, bca, feherjeporokat, buzafu , maca gyökér és hasonló keveréket, vagy zabkasat amit mikroban megcsinálsz, saláta, grillezett csirkemell nem jár ekkora kupival persze. Mig a férjem külföldön volt és én is ilyeneket ettem, hajnalban mikor elindultam a terembe mindig büszkén néztem körül a konyhába, hogy milyen szép rend van. Ahol főznek, több fogást, hogy a kedvetekben járjon ott kupi van igen. Ez van.

2020. máj. 19. 21:31
 82/89 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem kupis. 10/2.

Amúgy én meg legszívesebben anyósom pofáját raknám ide ki, a bibircsókkal az orra hegyén, hogy eldöntsék egy tízes skálán, boszorkány-e?

2020. máj. 19. 22:28
 83/89 anonim ***** válasza:
15%
82-es dobjuk vízbe, derítsük ki! 😈
2020. máj. 19. 22:52
 84/89 anonim ***** válasza:
87%
Amikor főzök, néha nálam is hasonló, pedig amúgy mindent az élére állítok típus vagyok, nem bírom, ha szanaszét van bármi is. Szóval alapállapotban nekem ez már kupi, de egyébként nem gáz egyáltalán, van aki kevésbé háklis arra, hogy elől vannak a dolgok. Ha egyébként tiszta, márpedig annak látszik, akkor nincs vele baj.
2020. máj. 20. 14:12
 85/89 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom Te mit képzelsz magadról, hogy fotózgatod más lakását aztán a neten kibeszéled?!?! A TE lakásodról is megnéznék pár fotót.......
2020. máj. 28. 01:14
 86/89 anonim ***** válasza:
91%

Ha mész az anyoshoz, állítsd már be neki légyszi a felső szekrényt,mert nem jó záródik.

Aztán dobj össze neki valami kis polcot valahová.

A mosogatogepnek, amit veszel neki, intézd a bekötést.

Pfheeej ,de undorító emberek vannak.

Marha nagy testépítő lehetsz a rántott husoddal.

Amit papíron panirozol....

2020. máj. 29. 12:19
 87/89 anonim ***** válasza:
22%
Azt miért írtad, hogy nem fogtok örökölni az anyos után ? Nyilván fogtok.
2020. szept. 12. 20:09
 88/89 anonim ***** válasza:
70%

Mit érdekel téged, hogy hogy néz ki más ember konyhája? Ha valaki nekem jegyezné meg, hogy rendetlen a konyhám, röhögve mondanám neki, hogy nyugodtan összepakolhatja, ha van kedve, nekem még nem volt.

Mi van akkor, ha az anyósom rendetlennek találja a konyhámat? Kit érdekel?? Ha a fiának nem tetszik, majd elpakol ő. Miért csak az én feladatom lenne? Nálunk a takarítás közös feladat, mert mindketten teszünk azért, hogy felforduljon a rend.

2020. okt. 13. 11:04
 89/89 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem csak kicsit kupis, ami azért van mert kicsi a konyha, amúgy rendben van.
2021. ápr. 21. 23:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!