Anyósom konyhája csak szerintem rettenetes disznóól? (Képpel)
Vasárnap látogattunk hozzájuk ebéd után, erre ez a látvány fogadott. Amikor jön hozzánk, mindig megjegyzi, milyen rendetlenség van, holott nincs. Egy 10-es skálán mennyire rendetlen ez szerintetek?
A csempe, a gáz, a padló tiszta.
Sajnos az én konyhán is így néz ki, főleg vasárnap amikor levest, másodikat és sütit is csinálok.
Ha csopogne a zsír mindenről akkor lenne undorító.
Egyébként meg a glutamin, bca, feherjeporokat, buzafu , maca gyökér és hasonló keveréket, vagy zabkasat amit mikroban megcsinálsz, saláta, grillezett csirkemell nem jár ekkora kupival persze. Mig a férjem külföldön volt és én is ilyeneket ettem, hajnalban mikor elindultam a terembe mindig büszkén néztem körül a konyhába, hogy milyen szép rend van. Ahol főznek, több fogást, hogy a kedvetekben járjon ott kupi van igen. Ez van.
Szerintem kupis. 10/2.
Amúgy én meg legszívesebben anyósom pofáját raknám ide ki, a bibircsókkal az orra hegyén, hogy eldöntsék egy tízes skálán, boszorkány-e?
Ha mész az anyoshoz, állítsd már be neki légyszi a felső szekrényt,mert nem jó záródik.
Aztán dobj össze neki valami kis polcot valahová.
A mosogatogepnek, amit veszel neki, intézd a bekötést.
Pfheeej ,de undorító emberek vannak.
Marha nagy testépítő lehetsz a rántott husoddal.
Amit papíron panirozol....
Mit érdekel téged, hogy hogy néz ki más ember konyhája? Ha valaki nekem jegyezné meg, hogy rendetlen a konyhám, röhögve mondanám neki, hogy nyugodtan összepakolhatja, ha van kedve, nekem még nem volt.
Mi van akkor, ha az anyósom rendetlennek találja a konyhámat? Kit érdekel?? Ha a fiának nem tetszik, majd elpakol ő. Miért csak az én feladatom lenne? Nálunk a takarítás közös feladat, mert mindketten teszünk azért, hogy felforduljon a rend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!