Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom konyhája csak szerinte...

Anyósom konyhája csak szerintem rettenetes disznóól? (Képpel)

Figyelt kérdés

Vasárnap látogattunk hozzájuk ebéd után, erre ez a látvány fogadott. Amikor jön hozzánk, mindig megjegyzi, milyen rendetlenség van, holott nincs. Egy 10-es skálán mennyire rendetlen ez szerintetek?

[link]

2020. máj. 18. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
17%
Csontig, mert nem mindenki olyan igénytelen disznó mint ti vagy a kérdező anyósa? Hát nálatok sem szívesen ennék, az tuti. (Se egyéb más dolgot, maximum szkafanderben és webcamerán keresztül...)
2020. máj. 18. 12:58
 22/89 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ment mindenkinek a zöld, feltéve, hogy nem sértegetett. 18-as: a személyi edző nem csak fehérjesékeket itat napi kétszer a klienssel, hanem a testműködése alapján állít össze étrend- és edzéstervet többek közt, kérésre fehérje és egyéb porok nélkül is, mert miért ne?. Ezt otthon is ugyanúgy csináljuk.
2020. máj. 18. 13:00
 23/89 anonim ***** válasza:
89%
Főzés közben/után ez teljesen rendben van.
2020. máj. 18. 13:01
 24/89 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk nem szokott ekkora kupi lenni, de 3x ekkora a konyhánk, és még sokszor az étkezőasztalt is be kell fogunk, ha főzünk, szóval ekkora helyen nehéz rendet tartani, és nagyon nem praktikus a konyha kiaalakítása, szekrények stb.

Ubergáz, hogy kiraktál egy fotót erről, te mit szólnál, ha véletlenül szembe jönne veled a saját konyhád fotója, ráadásul így? Szerintem ez jogsértő.

2020. máj. 18. 13:03
 25/89 anonim ***** válasza:
87%
Annyira kicsinyes vagy, hagyd figyelmen kívűl mit mond anyós, de lefényképezni és közítélkezésnek kitenni a tudta nélkül a konyháját, ráadásul egy ebéd elkészítése után, na az no comment.
2020. máj. 18. 13:07
 26/89 anonim ***** válasza:
92%

Akkor ha már anyósodat konyháját szavazásra bocsátottad idegen embereknek, várunk egy képet a te konyhádról is főzés közben :)

Nem ér csalni, és direkt rendet tartani, csak lazán, hétköznapian.

2020. máj. 18. 13:10
 27/89 anonim ***** válasza:
83%

Úgy válaszolok, hogy nagyon rendmániás vagyok, szóval kicsit más szűrővel nézem: szerintem kupis. Az tény és való, hogy főzés közben valóban nehéz rendet tartani, nem is erre célzok, de ha megnézem, hogy a többi cucc, hogy van tárolva, nincsenek szépen elrendezve, a legtöbb dolog csak úgy oda van hányva.

Tök jó megoldások vannak tárolásra, rendszerezésre. Meg szerintem a legtöbb ember biztosan tárol teljesen felesleges, kihasználatlan dolgokat is, ha azoktól megszabadulna, több hely volna a szükséges dolgoknak.

Ettől függetlenül az sokkal nagyobb gáz, hogy képes voltál lefotózni és megosztani másokkal. Mi vitt rá erre, megkérdezhetem?

2020. máj. 18. 13:10
 28/89 anonim ***** válasza:
78%
Ha főz akkor oké, meg a konyha is kicsi, de ha mindig ilyen kupi van az nagyon idegesítene. Plusz lent a szerkényben is elég nagy a káosz.
2020. máj. 18. 13:18
 29/89 anonim ***** válasza:
86%

Igen, van egy kis kupi. Ami perpill látszik a képen. Ez viszont nem bizonyíték arra, hogy mindig ilyen.

Viszont az, hogy képes voltál ország világ elé kitenni ( ismerősöknek felismerhetően), az rólad, a jellemedről nem valami rózsás bizonyítványt állít ki.

2020. máj. 18. 13:20
 30/89 anonim ***** válasza:
86%

Némi rendszerezés ráférne a szekrényre, magamból kiindulva, mert én üvegtárolós konyhanáci vagyok (volt egy rettenetes élelmiszermoly-fertőzésem, és egy traumatizáló pillanat volt, hogy tejbedara főzéskor kukacok lebegtek a tej felszínén)

Más szempontból viszont. Az hogy valakinek nincs kedve/ereje elpakolni meg mosogatni... Van az úgy.

A képen mocsok nincs, csak kupi. Ez meg a kicsi konyha átka.

2020. máj. 18. 13:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!