Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom konyhája csak szerinte...

Anyósom konyhája csak szerintem rettenetes disznóól? (Képpel)

Figyelt kérdés

Vasárnap látogattunk hozzájuk ebéd után, erre ez a látvány fogadott. Amikor jön hozzánk, mindig megjegyzi, milyen rendetlenség van, holott nincs. Egy 10-es skálán mennyire rendetlen ez szerintetek?

[link]

2020. máj. 18. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/89 anonim ***** válasza:
68%

Einstein: “Csak egy őrültnek van szüksége a rendre, egy zseni uralja a káoszt.”

[link]

Kedvenc mondatom a cikkben: “Ha az asztalon lévő káosz a fejben lévő káoszra utal, akkor mit jelent az üres asztal?” – tette fel a kérdést Albert Einstein.

2020. máj. 18. 17:43
 52/89 anonim ***** válasza:
75%

Ha ránagyítassz a képre, látod, hogy a csempe tiszta, a tűzhely tiszta, a pult tiszta, a padló tiszta.

A rendetlen meg nem egyenlő a disznóóllal. A disznóól nálam ott kezdődik, hogy a csempén 6 éves zsír cseppek vannak, a padló ragad a kosztól.

2020. máj. 18. 17:45
 53/89 anonim ***** válasza:
9%
Amiről te beszélsz, az a putri, ez disznóól.
2020. máj. 18. 17:47
 54/89 anonim ***** válasza:
25%

Szentséges úristen, ekkora kuplerájt:(

A másik döbbenet az, hogy már ne haragudjatok, milyen emberek járnak ide, ha ez szerintetek rendben van?

Rendszeresen főzök (tudok is, szeretek is, hobbim is a főzés), de amikor egyszerre főzök háromfélét, akkor sincs tized ekkora kupi sem a konyhámban. Nálunk egyik fiatal, harmincas rokon nőnek ilyen a konyhája, mint kérdező anyósának.

Ez egy szutyok, már ne haragudjatok. Alul a polcra is úgy van minden behajigálva.

2020. máj. 18. 17:54
 55/89 anonim ***** válasza:
24%
Végre egy normális hozzászóló. 👏
2020. máj. 18. 17:57
 56/89 anonim ***** válasza:
17%
Azért látszik ott a polcon, hogy a cuccok egy kék tálcán vannak, alatta pedig csak egy keverőtál van, benne egy mixer alkatrészei. Lehet, hogy a néni nem úgy rendszerezi a dolgait, hogy konzervek, üvegek, zacskók, hanem hogy milyen gyakran használja, vagy mi kell sütéshez vs főzéshez.
2020. máj. 18. 18:40
 57/89 anonim ***** válasza:
72%

Hát én úgy néztem most ezt a képet, mintha anyám konyhája lenne és meglátnám itt,mint sógor/sógornő által kitéve.

Ja..sztem letépném a fejét annak a majomnak amelyik ide kirakta. Gondolom téged nem anya szült..

2020. máj. 18. 18:54
 58/89 A kérdező kommentje:
Már megmondtam miért tettem ide ki ezt a képet, ha érdekel, lapozz vissza. Nagyon sajnálatos, hogy azok akik tudnak úgy ételt készíteni, hogy nincs 59 edény elévéve, le vannak pontozva. Én férfi létemre tudok úgy fozni, hogy utána nem kell rakodnom. Az 54-es tapintott rá a lényegre. Nem tudom, hogy egy húsleves, levesbetét, rizs, rántotthús és éppen készülo hasáb miatt miért ilyen a konyhája. Az én anyám ha fozott nem volt ekkora kupi, és neki kisebb konyhája volt.
2020. máj. 18. 20:17
 59/89 anonim ***** válasza:
82%

Hát a rántott hússal mellé lőttel mert azzal pont nagy kupi és mocsok van.

Amúgy függetlenül attól hogy ők nem látják ezt az oldalt szerintem nagyon gusztustalan hogy ország világnak kiraktad az anyosod konyháját a tudta nélkül.

2020. máj. 18. 21:39
 60/89 A kérdező kommentje:
59-es: a rántott hússal mocsok van? Te valamit igen túlkomplikálsz, ha ez mocskos folyamat nálatok. Most nem azért, de ha jönnek a sógoromék kötelező a rántott sajt és hús és már meg se haragudj, de egy tányérba teszem a tojásokat, sütőpapírra a lisztet, a másik sütőpapírra a prézlit és a villán, a sütőedényen és a +2 tányéron kívül semmi más edényt nem használok. (a debilek kedvéért: 3 tányér, 2 sütőpapír, egy sütőedény és villa került felhasználásra, melyek közül a panírhoz használt edények sütés közben el vannak mosva, sütőpapír pedig dezinfikálva, prézli, lisz átszitálva).
2020. máj. 18. 23:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!