Anyósom konyhája csak szerintem rettenetes disznóól? (Képpel)
Vasárnap látogattunk hozzájuk ebéd után, erre ez a látvány fogadott. Amikor jön hozzánk, mindig megjegyzi, milyen rendetlenség van, holott nincs. Egy 10-es skálán mennyire rendetlen ez szerintetek?
42.-nek.
Én nem vagyok rászorulva, hogy gyúrjak. 12 év szolgálat után lexarom az edzést.
Az en konyham is ilyen, amikor fozok. Ez nem ol, sot..koszt nem latok, csak egy halom fozeshez szukseges eszkozt es hozzavalokat. En sem gyozok mindent elmosni egy tobbfogasos ebed utan.
Nem olvastam el minden valaszt, de a vekemenyem osszegezve:
1) Ha mar fozott ratok, akkor ajanld mar fel a segitsegedet a mosogatasban..
2) Nagyon gaz, hogy nyilvanosan kitetted az anyosod konyhajat! Ehhez akkor sincs jogod, ha az makulatlan lenne!
AZ lehet, hogy anyósod nem rendmániás valaki, de ez magánügye, a konyha inkább organizálatlan, valamennyire akutan rendetlen, de nem koszos.
Viszont te emberileg garantáltnan az legalsó szinten vagy, ha képes vagy nyilvánosan feltenni egy képet anyósod konyhájáról, csak azért, hogy le tudd járatni!
Tisztának tiszta, de tényleg elég rendetlen. Látszik, hogy csak össze-vissza van hányva minden. Én ezt a saját konyhámban nem bírnám hosszú távon, de sokaknak nincs energiája vagy igénye a rendre.
Viszont az tényleg nagyon kemény, hogy kirakod anyósod konyháját. Simán beazonosítható, az oldalt sokan olvassák, visszajuthat ez a fülébe. Ha az én lakásomat pakolná ki valaki az internetre, tuti, hogy utána be sem léphetne, és nem állnék szóba vele többet. Ha a vőlegényem állna neki anyám konyhájában fotózni, hogy aztán felrakja gyakorira, nem lenne többet a vőlegényem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!