Anyósom konyhája csak szerintem rettenetes disznóól? (Képpel)
Vasárnap látogattunk hozzájuk ebéd után, erre ez a látvány fogadott. Amikor jön hozzánk, mindig megjegyzi, milyen rendetlenség van, holott nincs. Egy 10-es skálán mennyire rendetlen ez szerintetek?
Komolyan képes voltál lefotózni anyósod konyháját?
Nem kupis, hanem kicsi. A mi konyhánk is így néz ki állandóan, mert ami nem fér a szekrénybe, polcokra, az megy a konyhapultra.
Ilyen IRL fotót kitenni nyilvánosba elég gáz dolog... Sohasem lehet tudni, ki látja meg (és ismeri fel) az ismerősei közül.
Mindazonáltal egy átlagosnál nem rendetlenebb pultot látok. Főzés közben ez teljesen normális...
Atyaég!
Neked ilyen gondjaid vannak??
Zsúfolt b.szod.. nem egy minimalista használaton kívüli magazin konyha ahol a barátok tárlatvezetésen vesznek részt, hogy mi mindenre futotta..
Hanem egy olyan konyha, ahol élnek.
Nekem is bántja a szemem a nyitott tároló meg a sok holmi a pulton, de ki a fenét érdekel hogy nekem ez jó így vagy nem??
A sajátomba úgy rendezkedek ahogy nekem megfelel.
Jó hogy nem a szennyestartóját raktad ki ide te ostoba!
Ha az én menyem lennél úgy vágnálak ki mint macskát sz.rni,ha ezt megtudnám.
Törődnél inkább a magad dolgával és inkább az elmédet palléroznád , nem ilyen ökörségekkel töltenéd az időt!
Üdvözöl egy meny.
Ja és ne magadhoz hasonlítsd már anyósodat.
Ha 2x ekkora konyhája van egy fiatal életerős nőnek, és délután 5kor, vacsora előtt így néz ki a konyhája, az igen, kupis és rendetlen.
Ha egy 50+os nőnek ebéd után 5 perccel néz ki így az ilyen kicsi konyhája, az teljesen normális, és èletszerű
17.-nek.
Ja, személyi edzők vagytok...akkor érthető, hogy koszosnak és rendetlennek tűnik a konyha.
A zabkása, meg a fehérje, kis koksszal, az sokkal tisztább, ott csak a sheakert kell kicsapatni utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!