Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom konyhája csak szerinte...

Anyósom konyhája csak szerintem rettenetes disznóól? (Képpel)

Figyelt kérdés

Vasárnap látogattunk hozzájuk ebéd után, erre ez a látvány fogadott. Amikor jön hozzánk, mindig megjegyzi, milyen rendetlenség van, holott nincs. Egy 10-es skálán mennyire rendetlen ez szerintetek?

[link]

2020. máj. 18. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/89 anonim ***** válasza:
77%
És ha ilyen? A fiát attól még lecummantod. Nem?
2020. máj. 18. 13:20
 32/89 anonim ***** válasza:
86%

Aktuálisan rendetlen, de nem koszos és fél óra múlva valószínüleg helyre lesz állítva, ha befejezte a fözést.

Van, aki ilyen kaotikus stílusban szeret/tud föni, és igen kevesen vannak, akiknek közben is patikai rend van.

2020. máj. 18. 13:26
 33/89 anonim ***** válasza:
80%

csak egy konyha, amiben zajlik az élet.

Tényleg tiszta.

Én mondjuk nem vagyok a nyitott polcok híve ennyi cuccal.

De nálunk is kis konyha miatt tele van pakolva a pult, nincs is rajta hely főzéshez sehogy.

Nálad milyen? kosz van?vagy miért hiszi a néni, hogy rendetlen vagy?

2020. máj. 18. 13:32
 34/89 anonim ***** válasza:
41%
nem az a baj, hogy főz, hanem a polcokon is kuplerájban van minden behányva.
2020. máj. 18. 13:34
 35/89 Savlekotő ***** válasza:
80%
Nem a konyha itt a gond,neked anyósékkal van bajod,ha nem a konyha akkora a fürdőbe van belekötve.. Ismerem a típust.
2020. máj. 18. 13:36
 36/89 anonim ***** válasza:
64%
Jó lesz majd ez a konyha, ha megöröklitek.
2020. máj. 18. 13:39
 37/89 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem kupis, csak nem pakolt még el maga után.
2020. máj. 18. 13:54
 38/89 A kérdező kommentje:
Külön köszönöm, hogy feltűnt egyeseknek, hogy a főzésre éppen nem használt felületek-polcok is mennyire kaotikusak. Egyébként itt szó sincs a tisztaságról, mert azt nem mondhatom, hogy kosz van, de rendetlenség, az biztosan. Nálam a főzés befejezése után maximum 4 edény van elő, mivel én közben mosogatok és elrakodom, és a polcaimon sincsenek üres befőttesuvegek, vagy egy műanyag edényben spatulák, habverők és társai. Akik meg azon stresszelnek, hogy hogy merészeltem kitenni ide egy privát képet, üzenem, hogy külföldön élünk és nem látogatja közülük senki sem ezt az oldalt, azért is mertem itt véleményt kérni. Az öröklős válaszadónak üzenem, hogy sem a lakást, sem ezt a konyhát nem mi örököljük, de ha megörökölnénk első dolgom lenne kib*szni az egész berendezést, mert nem tűrjük a rendszertelenséget. Ja és én vagyok a vej egyébként, valamiért itt mindenki nőre asszociált.
2020. máj. 18. 13:56
 39/89 anonim ***** válasza:
74%
Ja, te a pasi vagy? Aha...biztos?
2020. máj. 18. 13:58
 40/89 anonim válasza:
79%
Szerintem itt a legnagyobb baj az, hogy kicsi és zsúfolt. Ha ő eligazodik azokon a polcokon, akkor oké. Igazából szerintem ez csak a kontextusban gáz, hogy beszól nektek a rendetlenségre.
2020. máj. 18. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!