Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ti mennyire lennétek haragtart...

Ti mennyire lennétek haragtartók ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb. 15 éves koromban volt egy barátnőm,a legjobb barátnőmnek tartottam elvileg ő is engem.Mellette persze voltak barátnőim akikkel együtt lógtunk de vele szinten minden nap,iskola után illetve hétvégeken is. Egyszer viszont adódott egy helyzet,hogy aznap délután 4-re megyek el hozzá,viszont ott mondtam neki hogy 6-ra haza kell érnem mert találkozok egy másik bnőmmel is.Ez neki nem igazán tetszett és mondta hogy mondjam le a másik bnőmet vagy hazudjak vmit hogy miért nem tudok vele találkozni(hozzáteszem akkoriban nem volt mindenkinek mobilja,nekünk se) így nem az volt hogy hopp felhívom vagy ráírok fb-n és egyebek..Úgyhogy mondtam hogy sajnálom de már megvan beszélve de másnap többet lógunk majd együtt de most 6-ra akkor is muszáj hazaérnem.Erre ő besértődött és mondta hogy akkor fogjam magam és menjek ahhoz a ri*b.nchoz mert ő fontosabb stb stb...Én meg mérgemben közöltem hogy inkább találkozok vele mint egy hisztis p*cs.ával ebben a di.sz.nó.ólban(házukban)...Közben jött a középiskola ahol az ő új bnői előszeretettel csesztettek engem és az én új bnőimet a buszmegállóban vagy éppen telefonon szórakoztak.Közben elmondott mindennek annak rendje és módja szerint..De ez kölcsönös volt,sokáig haragudtam rá én is...Középiskolai évek vége felé volt hogy rámköszönt a buszmegállóban,de szerintem véletlenül mert már más a hajszínem..(vagy csak bebeszélem magamnak)..Azóta eltelt "pár" év (konkrétan 14) és az utóbbi években bevallom sokat gondoltam rá,hiányzik a régi barátságunk és nemrég halt meg az apukája is,akit én is ismertem. Nagyon szerettem volna és szeretnék is még rá írni,hogy részvétet nyilvánítsak és esetleg kibéküljünk de félek hogy ennyi év után is talán elküld a pi*ába..:( Ti ebben a helyzetben mennyire haragudnátok? Ha ledisznóólaznám a házatokat és nem mondanám le a másik barátnőmmel való találkozást...?Lehet hogy ennyi év után is utáljon vagy próbáljak meg rá írni? A válaszokat előre is köszönöm!:)

2019. szept. 5. 22:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Békesség! Ezt mondom. A disznóolos dolog kicsit durva, de helyrehozhato. Egy rairast megerne, bocsi keressel es akk megteszed a magadet.
2019. szept. 5. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
79%
Szent isten! Te 30 éves vagy? Ebből az írásból azt hittem, hogy 13! Hagyd békén, sose lesz már ebből barátság, de nem is érdemli meg! 14 éve furdal a lelkiismeret, ráadásul ok nélkül? Már ezer éve nem ilyen hülye piszlicsáré ügyekkel kéne foglalkoznod, hanem egy érett felnőtt életet kéne élned!
2019. szept. 5. 23:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem probalj vele kibekulni
2019. szept. 5. 23:14
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Hagyd a fenébe. Ha megpróbálod és elhajt akkor megint újraindul a rágódás.
2019. szept. 5. 23:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menj el írónak. Fél oldalt írtál egy semmiségről.
2019. szept. 5. 23:29
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan reszvetet nyilvanithatsz, szoktak ilyet egymasnak nem kozeli baratok is tenni.

Ezt a regi ugyet sztem ne emlegesd fel, regen volt mar, te is valtoztal azota es o is. Nincs ertelme. Meg amugy is ertheto a reakciod, szerintem nem vagy hibas, elvegre o kuldott el, o szenvedett birtoklasi vagyban, o kezdte a hisztit.. ne csodalkozzon, ha felhuztad magad..

Volt egy hasonlo szituban nekem is reszem, en voltam a hibas, es utana a lany nagyon durvan kikozositett. Homokot is szortak a hajamba meg minden. A bosszuhadjarata kemenyebb volt mint amit erdemeltem volna. De hat gyerekek voltunk. Engem akkor ez nagyon megviselt, az iskolabol is eljottem. Aztan kb 20 evre ra bejelolt facebookon, de nem irt semmit. En irtam neki, de semmi ertelme nem volt, valtottunk par uzenetet, es azota nem is beszeltunk. Ez kb 1 eve volt.

2019. szept. 6. 04:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én ráírnék a helyedben. Részvétnyilvánítással kezdenék, aztán megkérdezném mi a helyzet vele. Ha visszaír és nem bunkó stílusban, elmondanám, hogy elméláztál a gyermekkorodon, meg hogy milyen jó barátnők voltatok, és milyen sajnálatos, hogy egy hülye dolog miatt tönkrement a barátságotok. Ha nyitott, akkor lehet folytatni, ha nem akkor le lehet zárni.

Tinikorotokban voltatok hülyék, mert ha akkor bocsánatot kértek egymástól, akkor minden másképp alakul. Szerintem ha akkoriban erre nem volt igényetek, talán nem is volt olyan mély barátság.

Sose vesztem így össze a barátaimmal, de ha meg is bántottuk egymást egy kis mosolyszünet után mindig kibékültünk.

2019. szept. 6. 09:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Lehet egyeseknek ez semmiség engem akkor is huzamosabb ideje gyötör hiába 14-15éves korunkban történt... és szeretnék kezdeni ezzel valamit de elég tanácstalannak éreztem magam... =/ De azért köszönöm a válaszokat!:)
2019. szept. 6. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!