Ki a hibás ebben a szituációban?
A legjobb barátnőmmel régóta legjobb barátok vagyunk.<br>
Most megismerkedett egy lánnyal,de ez a lány engem bántott,majdnem szellemileg tönkretett azokkal,amiket mondott nekem és a barátnőmre is csúnyákat mondott. Ők most jóban vannak és ez nekem fáj,mert a barátnőm olyanokat is elmond neki,amiket amúgy nekem nem.<br>
És amikor elmondtam a barátnőmnek,hogy ez mennyire rosszul esik,akkor nekem ugrott,hogy nem szabhatom meg kivel barátkozik és kivel nem. Pedig én csak jót akartam neki. Nem akarom,hogy kihasználják.<br>
És most találkozni is akar vele,pedig mondtam,hogy én nem szeretnék vele. Mivel modt nálam van vendégségben a barátnőm és azt mondták menjek vele mindenhova. <br>
Szóval mondtam neki,hogy nem akarok találkozni azzal a lánnyal és ő erre azt mondta: Én biztos találkozol vele,ha berágsz,ha nem. <br>
Nagyon fájt,hogy ennyire nem érdekli,hogy én mit szeretnék. Nem azt mondom,hogy ugráljon körbe,csak vegye figyelembe az én álláspontomat is.<br>
Szerintetek mit kéne csináljak vele? Én vagyok a hibás?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!