Az alábbi szituációban ki volt a hibás?
Figyelt kérdés
Ma kora délután indulok haza a busszal. Szállok fel, bérlet elő, stb., megszólítok egy egyébként külsőre szexi 18-20 év körüli csajt, hogy leülhetek-e mellé, elvenné-e a táskáját. Mondja hogy nem. Kérdezem hogy foglalt-e, mondja nem, csak nincs hova tennie a táskáját. Mondom rakja az ölébe, erre ő kérdezi hogy mégis mit gondolok. Nógattam kicsit, ő meg flegmán visszszólogatott. Erre én félhangosan "hülye p**áztam" egyet, mire ő elkezdett velem üvölteni meg p*csogni, hogy mit képzelek hogy így sértegessem. A buszvezető meg nekem mondta hogy takarodjak lefele. 20 percet vártam a következő buszra. Szerintetek?2014. máj. 28. 18:26
1/10 anonim válasza:
Volt másik hely amúgy a buszon? Igen, bunkó volt a csaj de ha elmész mellette megjegyzés nélkül nem lett volna belőle semmi.
2/10 anonim válasza:
Tényleg egy pcsa.
De szerintem te voltál a hibás.
Amikor azt mondta, hogy nem, tovább kellett volna menned.
Ezeken nem kell fennakadni meg nem kell megsértődni, tudomásul kell venni, hogy vannak ilyen emberek is és kész.
3/10 anonim válasza:
Mindketten hibásak vagytok - ő jobban.
Olyan nincs, hogy nem engedek valakit leülni, mert kell a hely a táskámnak. Vagy vegyen akkor annak is jegyet, de igazából még akkor sem teheti meg, hiszen ezek nem helyjegyek.
Neked viszont intelligensebben kellett volna reagálni, mert semmi értelme bunkóságra még bunkóbban visszavágni.
4/10 anonim válasza:
#3: ennél jobban ezt nem lehet megfogalmazni. Ha van más hely a buszon, jobb meg sem szólítani, az ilyenekről messziről lerí, hogy agyonkényeztetett köcsögök.
5/10 anonim válasza:
Én nem szálltam volna le az biztos. Megmondtam volna, hogy kifizettem a jegyet, ha nem indul a busz míg fent vagyok, akkor nem indul. Én nem hibáztatlak, csak a sajnálatos ebben, hogy a picshának még hízott is a mája, mert ő nyert. Fú de ki tud rázni a hideg az ilyen undorító flegma paraszt emberektől.
6/10 anonim válasza:
Sajnos ez tipikusan tök felesleges energiapazarlás, én azt vallom, hogy aki bunkó köcsög stb. azt jól ki kell osztani, de itt simán elég lett volna továbbmenni. Inkább a buszsofőrnek kellett volna megmondani, hogy bázze ez a hülye k**va nem engedi leülni az embert, mert kell a táskájának egy külön hely, és nem leszállni... Most tulajdonképpen te lettél teljesen bealázva, és téged néztek hülyének, mikor kajak neked volt igazad.
7/10 anonim válasza:
Máskor ne nógasd a csajt, hanem kapd fel a táskáját és te magad dobd az ölébe, vagy közöld, hogy te akkor rá fogsz ülni és bátran tedd is meg.
8/10 anonim válasza:
Mekkora táska? Távolsági busz vagy BKV?
9/10 anonim válasza:
A táska mérete?
Volt szabad hely a buszon?
Amúgy... tényleg egy p*csa XD Viszont ezt nem kellett volna kimondanod, elég lett volna gondolni :)
10/10 t_GaRami_a válasza:
Itt bizony diszkrimináció történt. A sofőr látta, hogy te férfi vagy, (bocsi ha mégse :D gondolom az vagy nem?) és bántasz egy csinos kis p***át. Aztán persze, hogy téged szállít le. Én néha ütni tudnám az ilyen embereket, de nem szabad. Nem vagy hibás, de azért még is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!