Anyósom konyhája csak szerintem rettenetes disznóól?
(Képpel)
Figyelt kérdés
Vasárnap látogattunk hozzájuk ebéd után, erre ez a látvány fogadott. Amikor jön hozzánk, mindig megjegyzi, milyen rendetlenség van, holott nincs. Egy 10-es skálán mennyire rendetlen ez szerintetek?
Papiron panírozni nagyon jo. Ezert szemetet termelni csodás
2020. máj. 19. 09:10
72/89 anonim válasza:
Na, harmincforintnyi prézlin spórolni.... :-D
Közben meg csilliókért (tök fölösleges) étrendkiészítőket vásárol, lefogadom...
ROTFLMAO
2020. máj. 19. 09:13
73/89 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy kinek kivel van baja. Ez a konyha a fotón egy állandósult őskupleráj, ne legyen illúziója senkinek.
2020. máj. 19. 09:37
74/89 anonim válasza:
"63-as: Na nem, majd kidobok egy rakás lisztet meg prézlit, nem? Te mit csinálsz vele? Kidobod, megeszed, a gyerekeidbe tömöd, kiviszed a kacsáknak? Tojással összekeverve és kisütve egy hajléktalannak adod? Választ kérek! Nagyon kíváncsi vagyok."
Amennyi tojás marad, azzal bekeverem, fűszerezem, kisütöm, megesszük. A többi kuka; minden, ami, nyers hússal, tojással érintkezik az ételmérgezés potenciális forrása, a lisztet, prézlit viszont nem tudod elmosni, mint a tálat, amibe teszed.
2020. máj. 19. 09:46
75/89 anonim válasza:
Én kidobom a kukába, a maradék tojást pedig kiöntöm, sajnos én egy pazarló, rossz asszony vagyok. (Ettől még a mama konyháját maximum felgyújtani érdemes.)
2020. máj. 19. 10:28
76/89 anonim válasza:
"Tojással összekeverve és kisütve egy hajléktalannak adod?"
Nem, én eszem meg. Nem értem, miért kellene ehhez hajléktalannak lenni. Speciel még jobban szeretem, mint a húst.
2020. máj. 19. 11:19
77/89 anonim válasza:
76-oshoz hasonlóan nagymamám is így csinálta a maradék panír dolgokkal. (Amúgy meg kap egy hőkezelést sütéskor, semmi baja.)
2020. máj. 19. 11:57
78/89 anonim válasza:
A konyha kicsi, és nem is túl praktikus a bútorok sem, tárolásra nem nagyon van lehetőség. Inkább rendszerezetlennek mondanám, kupisnak nem.
Éppen főzött, a hozzávalók ki vannak pakolva, gondolom, utána elrakja.
10/2 szerintem.
2020. máj. 19. 12:13
79/89 anonim válasza:
Jajj kérdező, micsoda megmondóember vagy te, most aztán úúúgy leosztottad az anyóst. De miért is nem szemtől szembe teszed, te mindentudó nagyokos? Felteszel egy barom kérdést, aminek egy szem célja hogy szidalmazd az anyóst, azt remélve hogy beszállunk a buliba, és majd veled mocskoljuk. Hát nem jött össze. De mondjuk tököt növeszthetnél, és az helyett, hogy itt picsogsz meg egy monitor mögül játszol megmondóembert állj elé, és beszéld meg vele. Jaa hogy ahhoz nyúl vagy. Hát így jártál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!