Túlzás, hogy ezek után nem megyünk többet?
Apósom felpofozta a másfél éves fiamat, mert nem tudott tőle tvzni, kisfiam játék közben beszélt és emiatt kapott egy akkora pofont, hogy láttam a tenyér lenyomatot az arcán!
A nappaliban voltak, a fiam egy játszószőnyegen, a férjem, anyósom és én pedig a szomszéd szobában éppen régebbi játékokat néztünk át. A fiam azonnal ordítani kezdett és keservesen sírt, após meg le se xarta, nézte a tv-t tovább. Férjem és én is nagyon kikeltünk msgunkból, és kijelentettem, hogy többet nem megyünk, továbbá ők se jöjjenek!
Após azóta se jelentkezett, férjem viszont visszakozik, hogy adjunk még egy esélyt.
Ki mit tenne ilyen esetben?
A nagypapi kapott második esélyt, amikor lehetősége lett volna olyan kapcsolatot kialakítania az unokájával, amit a fiával nem sikerült.
Én eleve nem viszem olyan helyre a gyerekem, ahol nem kívancsiak rá. Ha após tévézni akar mert az az élete, akkor tudomásul veszem és nem erőltetem rá a gyerekem.
Anyós bármikor jöhetne, após be sem tehetné hozzánk többet ezek után a lábát és az unokát sem láthatná. Legalább nyugodtan tévézhet otthon, nem zavarja senki.
Persze, adjatok neki második esélyt, hátha legközelebb felrúgja a gyereket, mert épp beszélni tanul. :D a férjednek gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!