Szerintetek normális, hogy nyáron, illetve télen is, ha hőhullámai vannak a párom édesanyának, akkor egy szál alsóneműben van, és akkor is, ha vendégségbe megyünk hozzá?
A höhullámok sem normálisak - érdemes lenne kivzsgáltatni, mert lehet pajzsmirigyprobléma is, meg még sok egyéb is.
Másrészt az végképp nem normális, hogy csak fehérnemüben van, ha mások is ott vannak.
Én érzem magam kellemetlenül, hogy még melltartó sincs rajta :D
Pajzsmirigy gondról nem tudok, de 60 éven felül van, lehet hőhulláma.
Vannak nagyon kellemes, lenge kis 100%-os pamutruhák, amik nem melegítenek, az izzadságot is felszívják.
Legközelebb vigyetek neki 2 db-t, megkérve, hogyha mentek ezek legyenek rajta.
Egy szál bugyiban 60 évesen a fia (vagy a veje?) előtt?
Ez a nő nem normális!
Kedves Kérdező, én a helyedben nem feszengenék, hanem megmondanám, hogy ameddig nem vesz fel valamit, nem lépem át a küszöbét.
"nyáron, illetve télen is, ha hőhullámai vannak a párom édesanyának, akkor egy szál alsóneműben van"
Ideáig normális, feltéve, hogy rajta kívül senki nincs otthon, illetve biztos, hogy egy családtag sem jelenik meg váratlanul.
Hadd engedtessék már meg az embernek, hogy a saját házában, egyedül, akkor nudizzon, amikor kedve tartja. Én is szoktam. Ha bárki kopog, ki van készítve a szék karfájára egy könnyű "felkapós" ruha, két másodpercbe telik szalonképessé varázsolni magam.
A vendégség nyilván más tészta, biztosan jófej a mama, ha ennyire laza :D
Szóltatok már neki, hogy titeket ez zavar? Nyilván ha neki ez teljesen természetes, ti meg nem mutatjátok, hogy probléma lenne, nem fog feszengeni előttetek.
Néma embernek, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!