Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Túlzás, hogy ezek után nem...

Túlzás, hogy ezek után nem megyünk többet?

Figyelt kérdés

Apósom felpofozta a másfél éves fiamat, mert nem tudott tőle tvzni, kisfiam játék közben beszélt és emiatt kapott egy akkora pofont, hogy láttam a tenyér lenyomatot az arcán!

A nappaliban voltak, a fiam egy játszószőnyegen, a férjem, anyósom és én pedig a szomszéd szobában éppen régebbi játékokat néztünk át. A fiam azonnal ordítani kezdett és keservesen sírt, após meg le se xarta, nézte a tv-t tovább. Férjem és én is nagyon kikeltünk msgunkból, és kijelentettem, hogy többet nem megyünk, továbbá ők se jöjjenek!

Após azóta se jelentkezett, férjem viszont visszakozik, hogy adjunk még egy esélyt.

Ki mit tenne ilyen esetben?

2020. máj. 18. 08:54
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
97%
Anyós jöhet át após nélkül, ti meg nem mentek.
2020. máj. 18. 08:56
 2/43 anonim ***** válasza:
12%
Azért az is mérvadó lehet, hogy alapvetően milyen a kapcsolatotok vele vagy milyen ember ő ettül függetlenül. Nem védeni akarom, csupán hasonló történt 25 évvel ezelőtt velem is, édesanyám eltiltotta a nagyapámat, rá másfél évre meghalt..Azóta is bánja, hogy nem rendeződött a viszony, és én is, mert ezáltal egyáltalán nem emlékszem rá.
2020. máj. 18. 09:02
 3/43 anonim válasza:
91%
Elmondanám az apoósnak, hogy a gyermekemet nem tűröm senkitől sem, hogy megüsse, és ha ő feljogosítva érzi erre magát, akkor a kapcsolatunkat szünetelteni fogjuk.
 4/43 anonim ***** válasza:
31%
ettől*
 5/43 anonim ***** válasza:
12%
Mindenki megérdemel egy második esélyt.
2020. máj. 18. 09:03
 6/43 anonim ***** válasza:
96%

Nálam erre nincs mentség. Látszik, hogy zavarja az unoka, mivel a tv fontosabb volt.

Én tuti eltiltanám. A férjem bármikor mehet gyerek nélkül, anyós jöhet a férje nélkül.

2020. máj. 18. 09:05
 7/43 A kérdező kommentje:
Utálom apósomat, férjemet is rendszeresen verte, mikor gyerek volt.
2020. máj. 18. 09:05
 8/43 anonim ***** válasza:
94%

Második esélyt? Csakhogy a gyereken csattanhat a második esély is.

Ezek után én biztos nem lennék nyugodt, ha a gyerekem közelében lenne.

2020. máj. 18. 09:08
 9/43 anonim ***** válasza:
86%
Nem vinnem többet. De a férjeddel ezt meg kell beszelned, mert neki pont ugyanúgy joga van odavinni, mint ahogy neked tiltani.
2020. máj. 18. 09:08
 10/43 anonim ***** válasza:
92%
Kettes válaszoló vagyok, így már egész másként fest a helyzet. Egy időre biztos eltiltanám teljesen, aztán pedig ha mutatna megbánást és látnám, hogy valóban sajnálja, maximum a mi társaságunkban láthatná. De kettesben soha többet nem hagynám vele egy pillanatra sem. Szóval ennek fényében, nem, nem túlzás.
2020. máj. 18. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!