Jól teszem amit teszek vagy nem? Sem én sem a lányom nem
megyünk anyósomhoz.
2019. jún. 19. 08:56
Szerintem igen, bár van egy-két dolog, amit azért én nem tartok tragédiának, de összességében tényleg olyan, mintha a te lányod annyira nem érdekelné őt. Egyébként nem hiányolja a gyereket? Vagy találkoztok amúgy, csak hozzá nem mentek?
2019. jún. 19. 09:03
A másik unoka a lánya gyereke, ugye? Nyilván vele szorosabb a kapcsolat. Gondolom már a terhesség alatt is anyós ellenes voltál, így nem nehéz ide jutni. A te dolgod, hogy mész e. Mondjuk nem értem mire vagy amúgy felháborodva, ha nem is láttatok már egy éve.
2019. jún. 19. 09:07
4/12 A kérdező kommentje:
Van amikor eljön hozzánk de általában ha neki van problémája. Elkezdi mondani a kis dolgait pletykáit de az unokával nem nagyon foglalkozik. Egyébkén biztos van egy két olyan dolog ami csekélység de én előlem a nagyszülők illetve a dédik meghalnának a lányomért. Volt olyan is amikor bekerültünk kórházba. Mindenki még csak ismerősök is érdeklődtek. Ő azt mondta nem tartotta fontosnak hogy felhívjon engem.
Jól teszed, nem lehet kierőltetni az érdeklődését.
Legalább nem álszent.
2019. jún. 19. 09:54
Engem a nagyszüleim 25 év alatt 3x látogattak meg.
Többi unokát meg folyamatosan, fizették nekik az egyetemet, stb.
Persze én vagyok beállítva rossznak, amiért nem látogatom őket.
2019. jún. 19. 10:13
Csak a te sztoridat ismerjük, de én nem azt látom, hogy elfelejtette a kislány szülinapját, mert írod, hogy 3-4 nap múlva beadott valamit. Más alkalomkor is belead azért. Lehet, hogy te vagy ellenséges, azért ilyen távolságtartó ő is. Mindenesetre én nem tiltanám a gyereket, azért mert ti így vagytok, azért ők még szerethetik egymást. Az én anyósom tönkretett az esküvőmet, és olyanokat mondott nekem, hogy a halálos ágyamon sem fogom elfelejteni. A házasságom első 3 évében szóba se álltam vele. Azóta van egy diplomatikus nem túl közeli kapcsolatunk, ő akart békülni. Született azóta gyerekünk, most 11 hónapos, de a férjem minden vasárnap egész délutánra elviszi hozzá a gyereket. Nekem jól jön az énidő, a gyerek pedig szereti az anyósomat és viszont. Én csak családi alkalmakkor megyek, és ez most ideális mindenkinek. A gyerek csak nyer vele, ha többen szeretik. A családban lévő unokák helyzetét nagyszülői szeretet szempontjából szerintem nem érdemes hasonlítgatni. Más szülők, más gyerekek, más kapcsolat, más élethelyzetek.
2019. jún. 19. 10:29
8/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De èrdekes volt hogy előtte többször is emlegette a másik születésnapot de a saját unokájáèt nem. Majd hètvègèn hívni akarta a fiát hogy menjen segíteni neki mikor a fèrjem mondta hogy a gyerekkel terveztünk kirándulást mert szülinapja volt. Utána jött felköszönteni addig mèg csak telefonon sem kereste
9/12 A kérdező kommentje:
Ja ès hogy máskor is belead valamit? Nem!!!! Mint írtam azt mondta nem vesz semmit mert mi mindent megadunk a gyereknek. Azt sem tudja megjegyezni mit szeret a gyerek. Vagy talán nem is akarja. Pedig már százszor elmondtuk neki. Egyszer vett neki a turkálóban egy pólót akkor 5 èves lányomnak ami egy 1 èvesnek való volt. Mondtuk neki hogy ha nem tudja mekkora mèret kell kèrdezzen meg minket vagy adja ide a pènzt mire az volt a válasz hogy inkább nem vesz semmit mert úgy sem jó
A leírásból úgy tűnik, hogy nem érdekli annyira az unokája. Én aszerint döntenék, hogy a lányom mit szeretne. Ha ő szeretne menni,akkor a férjemmel mehetne.
Az az igazság, hogy szerintem amit írtál az nem nagy tragédia. A te oldaladon mások a nagyszülők és igazán szerencsés a lányod, hogy legalább az egyik nagyszülő pár ilyen. De minden ember más. Az hogy nem vesz ajándékot nem gond szerintem, a kislánynak valószínűleg tényleg megvan mindene. Ha nincs rá rossz hatással a mama, nem árt neki, akkor miért ne találkozhatnak vele, ha a kislány igényli?! Ha meg nem, akkor nincs is miről beszélni, hiszen akkor egyik félnek sem fontos a találkozás.
2019. jún. 19. 12:46
Kapcsolódó kérdések: