Menjek e anyósomhoz ezek után?
A pasidnak bejárónő kell, vagy társ? Mi a fene köze van ehhez az egész problémának ahhoz,hogy az exfeleség a felesége volt, nem pedig a család cselédje? Bocs, de nem nagyon értem, hogy miért baj az, ha egy pasi végzi a házimunkát. Érdekes módon fordítva senkit nem szokott zavarni. Akit meg zavar, hogy gyűrött a cucca, az kivasalja, mielőtt felveszi. Ezek szerint te ebben látod a párkapcsolat alapját, hogy ki mennyire szépen takarít és vasal a másikra? Véletlenül sem abban, hogy önálló, független emberrel kezdj, aki nem hagyja, hogy az anyja a fejére nőjön, és ilyen durván belepofázzon a magánéletébe, és vérig sértse a kedvesét azzal, hogy legalább ne akkor tartson csajos szeánszt az exfeleséggel, amikor a fiát és téged vár, mert tudja, hogy téged ez érzékenyen érint...
Hét, tudod, itt nem az exnejjel van a probléma...
"Gyűrött ruhákba járt a férjem pedig a munkájában ez nem célszerű mert vezető beosztású."
Szegény kicsi férjed még vasalni se tud magának? Egyem is meg anyuci pici fiát.
Most komolyan mi bajod azzal, hogy anyósodékhoz jár férjed exe. Gondolom ex a gyereket viszi, hozza, anyósnak unoka miatt érdeke, hogy ne legyen vele rosszban.
Mondjuk, ha eleve rosszul kezdődött anyósoddal az ismerettségetek, akkor érthető, hogy neked minden sérelem.
Anyós helyzetébe is bele tudom képzelni magam, szerintem ő fiának jót akart azzal, hogy éljen csak könnyedén, mivel az unokát már úgyis legyártotta, meg neki is nyugisabb, ha nincs bonyodalom abból, hogy új gyerek után fia első gyerekét elhanyagolja, a két nő utálja egymást, stb.
“Mint egy putri úgy nézett ki a ház. Ablak 8 évig nem volt takarítva konyhába az edényekközt vastagon a penész meg sorolhatnám.. ”
Ez pont ugyanannyira a férjed igénytelensége, mint az exnejé. Ha zavarta volna, akkor nekiáll ő maga, vagy -ha már kihangsúlyoztad a vezetői pozícióját- fizethetett volna havi egyszer egy nagytakarításétt. De nem, boldogan dagonyázott a kedves férjed a putriban, a mocsokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!